27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 28 de novembre del 2016

EL NEDADOR DE BENICARLÓ JOAN FERRAN BARRACHINA TORNA A CLASSIFICAR-SE, PER 13ª VEGADA, PER A PARTICIPAR ALS CAMPIONATS D’ESPANYA ABSOLUTS.


Els dies 26-27 de Novembre de 2016, a Torrent (València) es va disputar  la copa autonòmica de Divisió d’Honor, amb la participació del 8 millors equips de la comunitat Valenciana. 


El nedador Joan Ferran Barrachina, format al Club Natació Benicarló, que competeix, per raons d’estudis universitaris, al poderós equip FERCA de València (subcampió autonòmic) va compartir piscina, com a rival, en aquest cas, amb els seus volguts companys del Benicarló. Desafortunadament, per raons òbvies, els punts que va obtindre Barrachina, en gran estat de forma actualment, no pogueren servir per a reforçar el marcador de l’equip del seu poble.




Joan Ferran Barrachina, de 22 anys, acabats de fer, va tindre la millor actuació de la seua vida, en piscina de 25 metres. Va aconseguir la segona posició absoluta en les proves de 100 i 200 metres esquena, amb unes marques  que el classifiquen automàticament per al proper campionat d’Espanya absolut de Sabadell, del mes de Desembre.



Als 100 metres va nadar en 56.98 E i als 200 metres ho va fer amb 2.04.34 E (ratificant la mínima que ja tenia en aquesta distància). Amb aquesta, ja son 13 les vegades que Joan Ferran aconsegueix classificar-se per a un campionat nacional absolut en els darrers 5 anys, fet històric en la natació benicarlanda.


Esperem que, algun dia, en el futur, aquest nedador puga tornar a competir, en les files del seu club d’origen, el Club Natació Benicarló.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada