27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 20 de novembre del 2016

COMENÇA A PERFILAR-SE L’EQUIP QUE COMPETIRÀ A LA DIVISIÓ D’HONOR, SEGON CONTROL PROVINCIAL A CASTELLÓ



Dissabte i Diumenge 19-20 de Novembre, va tindre lloc a la magnífica piscina municipal de Castelló, el segon control provincial de la temporada. 


EQUIP DEL CNB A CASTELLÓ
L’equip del CNB, dirigit per l’entrenadora Myriam Martínez, va estar format per 20 nedadors: Alberto Añó, Dídac Saura, David Curto, Raul Carbó, Carlos Astor, David García, Oscar García, Joan Martín, Clàudia Barrachina, Ester Segura, Gemma Rillo, Júlia Barrachina, Maria García, Blanca Pérez, Miguel Piñana, Sergi Saura, Marina Llorach, Gemma Labèrnia, Marina Segura i Laura Jiménez.

Els resultats del control ja han començat a ser destacables, i permetran, a l’entrenadora, perfilar les distintes opcions de les que disposa de cara a la formació de l’equip per a la propera gran competició que tindrà per davant el Club Natació Benicarló: la copa de divisió d’honor, màxima categoria de la natació valenciana.

JÚLIA BARRACHINA
Les victòries benicarlandes varen correspondre a:  Júlia Barrachina, que va guanyar amb gran autoritat, les 4 proves que va disputar: 50, 100, 200 esquena i 50 lliures; Ester Segura, vencedora d’uns emocionants 400 lliures, prova on en va imposar a la seua germana Marina, que va ser segona i que  va fer la millor marca de la seua carrera esportiva en la distància;  Gemma Labèrnia, sobradíssima, als 200 braça i Maria García, que va vèncer als 100 estils. També hi hagueren nombrosos segons i tercers llocs, en diferents proves.
ESTER I MARINA SEGURA

Continuaren participant alguns veterans, Alberto Añó, Miguel Piñana i Carlos Astor que ja van afinant-se per a la copa de clubs.

CARLOS ASTOR, MYRIAM MARTÍNEZ I MIGUEL PIÑANA

Caldria esmentar, també, en aquesta ocasió, la bona progressió de l’infantil de 14 anys, Joan Martín, que a poc, poc, sense fer soroll, va millorant les seues marques i ja crida l’atenció per la seua bona traça d’esquenista.

JOAN MARTÍN

En resum, millories evidents del rendiment global de l’equip, que s’hauran de confirmar, la pròxima setmana, en la piscina de Torrent, on hauran d’enfrontar-se als millors conjunts de la comunitat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada