27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 14 de novembre del 2016

SEGONA JORNADA LLIGA PROMESES BENICARLÓ 12.11.2016


Dissabte 12 de novembre a la piscina municipal de Benicarló va tindre lloc la segona jornada de la lliga provincial de promeses amb la participació d’equips de les categories benjamí i aleví.
Amb les grades plenes de públic el CNB va presentar un nombrós equip de 36 nedadors, dirigits per Lucía Vicente i Carla Cornelles.

EQUIP ALEVÍ CNB

L’equip va estar format pels següents 36 nedadors: Adrián Jiménez, Yeray Ibáñez, Dino Boutice, Iker Bertomeu, Cristian Sorin, Gerard Labèrnia, David Balaguer, Joan Verge, Alejandro Rodríguez, Oscar Balaguer, Joan Ballester, Bianca Ralea, Daliela Valdearcos, Paula Alcaraz, Martina Caldés, Joana Bel, Ainhoa Baró, Alicia Harris, Elsa Martínez, Diego Pérez, Dylan Villanueva, Héctor Castillo, Henar Àvila, Noemí Verge, Alejandra A Oroian, Maria Verge, Laia García, Laura Beltran, Eva Valdearcos, Sara Vea, Sara Troncho, Clara Salvador, Laura Verge, Paula Falcó, Marta Cheto i Maria Ginesta.

Abans de començar la competició va haver un emotiu minut de silenci en homenatge a Agustí Bel que va morir aquesta setmana.


Respecte a la competició, cal esmentar l’entusiasme de molts del nedadors, alguns dels quals, els més menuts,  era el primer cop que competien oficialment.

EQUIP BENJAMÍ CNB

Els resultats més destacats dintre  de l’equip benicarlando, foren: els segons llocs de l’equip benjamí de relleus femení dels 4x100 esquena; de Gerard Labèrnia, als 100 lliures benjamí de 2005; de Henar Àvila, als 200 esquena aleví de 2005 i de Diego Pérez als 200 esquena aleví del 2004.
En resum, una bona jornada que demostra que hi ha aixina una base de nedadors molt nombrosa i això és una molt bona notícia per al futur competitiu del club.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada