27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 14 de novembre del 2016

RECONEIXIMENT AL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ PER L’ASCENS A LA DIVISIÓ D’HONOR, MÀXIMA CATEGORIA DE CLUBS DE LA NATACIÓ VALENCIANA.


Divendres 11 de Novembre, al magatzem de la mar, va tindre lloc un acte d’homenatge a esportistes locals destacats durant el present any 2016.
Dintre d’aquest acte, dirigit pel regidor d’esports, Carlos Flos, va tindre lloc un reconeixement a l’equip del Club Natació﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽Club Nataciva tindre lloc un reconeiximent y 2016lloc un acte de reconeiximent ula Falcó Benicarló pel fet destacat d’haver aconseguit l’ascens a la màxima categoria de la natació valenciana de clubs, la divisió d’honor, a l'abril del 2016.




La divisió d’Honor la formen els 8 millors clubs absoluts de la comunitat Valenciana.
De la província de Castelló, estan, ara, a la màxima categoria, el Castàlia, de la ciutat de Castelló i el CN Benicarló.


En els 28 anys d’història del club, sols s’ha aconseguit un altra vegada l’ascens a la màxima categoria, va ser l’any 2008.
Va recollir la placa acreditativa del reconeixement el president del Club, Xavier Rodríguez, que va estar acompanyat per una bona representació de nedadors i per l’entrenadora Myriam Martínez.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada