27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 28 de novembre del 2016

EL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ VA PARTICIPAR A LA COMPETICIÓ DE CLUBS DE LA MÀXIMA CATEGORIA DE LA NATACIÓ VALENCIANA: LA DIVISIÓ D’HONOR.


El darrer cap de setmana, 26-27 de Novembre l’equip del Club Natació Benicarló va participar a la piscina de Torrent (València) en la copa autonòmica de clubs de divisió d’Honor, que disputen els 8 millors conjunts de la comunitat valenciana.

EQUIP CNB A LA COPA DE DIVISIÓ D'HONOR DE TORRENT, DIUMENGE MATÍ

És la segona vegada, en els 28 anys d’història del club, que s’aconsegueix participar en la copa de la divisió d’honor.
L’equip va tindre una actuació molt digna, enfrontant-se als “monstres sagrats” de la natació valenciana, equips plens de nedadors de primer nivell.

EQUIP DE RELLEUS FEMENÍ 4X100 LLIURES


Finalment, varen obtindre la setena posició, que no els permetrà mantindre la categoria la propera temporada.
Tot i això, s’ha de reconèixer l’esforç de l’equip i el mèrit indiscutible de formar una “alineació” exclusivament composada per nedadors benicarlandos, de la pedrera del club.
Aquest fet, és un handicap i al mateix temps un orgull, a l’hora de competir amb equips de divisió d’honor.  S'ha de tindre present que la pràctica totalitat dels equips de la divisió d’honor i molts de primera, utilitzen, als seus conjunts, nedadors procedents originàriament de clubs d’altres ciutats.

EQUIP CNB A LA COPA DE DIVISIÓ D'HONOR, DISSABTE TARDE

Els 20 components de l’equip, dirigit per Myriam Martínez, varen ser: Carlos Astor, Miguel Piñana, Alberto Añó, Albert Astor, Carlos Fuente, David Curto, Dídac Saura,  Clàudia Barrachina, Gemma Rillo, Ester Segura, Raul Carbó, Sergi Saura, Blanca Pérez, Maria García, Gemma Labèrnia, Júlia Barrachina, David García, Oscar García, Marina Segura i Laura Jiménez .

EQUIP DEL CNB "FENT PINYA"

L’entrenadora estava molt contenta del rendiment global dels nedadors que s’enfrontaren a rivals superiors, sense perdre la cara  en cap moment.
Els aficionats desplaçats a Torrent, per la seua part, també estigueren satisfets amb la demostració de lluita de l’equip que va aconseguir una honrosa setena posició final que superava inclús les expectatives més raonables, as priori, donat el potencial dels conjunts presents.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada