27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 4 de desembre del 2016

EL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ VA ESTAR REPRESENTAT AL TROFEU CÀSTÀLIA AMB 5 NEDADORS.

Els dies 3-4 de Desembre de  2016, a les magnífiques instal·lacions de la piscina olímpica municipal de Castelló es va disputar l’edició XIII del, cada cop més prestigiós, trofeu Castàlia.
MARIA GARCÍA

En aquesta ocasió va reunit a 66 clubs i a 817 nedadors, una impressionant quantitat d’esportistes de nivell molt alt, que li dona al trofeu, una categoria del nivell equiparable als més importants que es disputen al territori nacional.

RAUL CARBÓ

Entre els nedadors més destacats es trobaven els de la selecció espanyola infantil i júnior, i, inclús, diversos nedadors olí﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽nolsn alguns casos. El trofeu va reunir al la selecciímpics, com Duane Da Rocha (campiona Europea), Hugo González Oliveira (campió mundial Júnior), Marta González, Aitor Martínez, Bruno Ortiz Cañavate, Miguel Duran etc..
DÍDAC SAURA
La representació del CNB, dirigida per l’entrenadora Myriam Martínez, va estar formada per 5 nedadors: Raul Carbó, Dídac Saura, Maria García, Gemma Labèrnia i Júlia Barrachina.

JÚLIA BARRACHINA
L’actuació benicarlanda, després de 3 setmanes, consecutives i esgotadores, de competició, va ser irregular, amb moments de bon nivell competitiu i, també, amb alguna prova més fluixa.

GEMMA LABÈRNIA

Els resultats més destacats foren la classificació per a 2 finals de Júlia Barrachina (final A en 50 esquena i final B en 200 esquena); 1 final A per a Gemma Labèrnia als 100 braça i una final B, als 200 papallona per  a Maria García.