27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 27 de juny del 2016

BRILLANT ACTUACIÓ DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ AL CAMPIONAT ABSOLUT DE LA COMUNITAT VALENCIANA


El passat cap de setmana es va disputar a València, a la piscina olímpica del parc de l’Oest, el campionat absolut de natació d’estiu de la Comunitat Valenciana, la principal competició de la temporada, junt amb la copa de clubs, a nivell autonòmic.



El Club Natació Benicarló, dirigit per Myriam Martínez, va presentar un equip format per 11 nedadors: Albert Astor, Javi Marzà, Dídac Saura, David Curto, Marc Vea, Clàudia Barrachina, Ester Segura, Maria Garcia, Gemma Labèrnia, Júlia Barrachina i Marina Segura.

L’equip va competir a un gran nivell, en línies generals, tant a nivell de les proves individuals, com als relleus. Els aficionats desplaçats a València, gaudiren, així, d’un gran campionat dels nedadors benicarlandos.




Especialment destacada va ser l’actuació de 2 nedadores, encara d’edat infantil (14 anys) : Gemma Labèrnia, que va aconseguir proclamar-se campiona autonòmica absoluta a la prova dels 50 braça, amb un temps de 34.91 E i Júlia Barrachina, que aconseguia ser subcampiona autonòmica absoluta, als 50 esquena, amb un temps de 32.52 E (nou rècord del club natació Benicarló) i cinquena classificada absoluta, als 100 esquena, amb 1.09.31 E.

Per part masculina, va destacar, sobre tot, Albert Astor, de 20 anys, que va establir un nou rècord del club als 50 lliures, amb uns bons 25.33 E.





Cal esmentar, també, l’èxit d’un altre nedador format al club natació Benicarló, Joan Ferran Barrachina, de 21 anys, que va obtindre un meritori subcampionat absolut a la prova dels 200 esquena, amb una gran marca de 2.08.83 E, sols unes dècimes per darrere de la màxima figura emergent de la natació valenciana actual, el medallista nacional absolut Hèctor Fontabella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada