27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 13 de juny del 2016

FASE PROVINCIAL DEL JOCS ESPORTIUS A CASTELLÓ, 9 MEDALLES PER ALS ALEVINS DEL CNB

El club Natació Benicarló va participar a la fase provincial del jocs esportius, per a categoria aleví, disputada a la piscina provincial de Castelló aquest cap de setmana, 11-12 de Juny de 2016.

EQUIP ALEVÍ CNB

Dirigits per Lucia Vicente, els de Benicarló presentaren un equip de 12 nedadors:
Dylan Villanueva, Óscar García, Joan Martín, David García, Oriol Lluch, Sara Vea, Eva Valdearcos, Sara Troncho, Laura Verge, Blanca Zorrilla,  Clara Salvador i Maria Ginesta.

L’equip masculí del CNB (O. Lluch, D García, J. Martín i O. García) va aconseguir 2 meritòries medalles de plata als relleus dels 4x100 lliures i dels 4x100 estils.

EQUIP DE RELLEUS MASCULÍ ALEVÍ

Individualment destacaren: David García, que va aconseguir l’or als 200 braça; la plata, als 200 lliures i el bronze, als 200 estils.  El seu germà, Oscar García, per la seua part, era plata, als 200 esquena i bronze, als 100 esquena. Oriol Lluch, també va obtindre 2 medalles individuals, plata, als 100 braça i bronze, als 100 esquena.  

En resum, un bon campionat per als benicarlandos, en general, en una competició molt densa i amb poc temps de recuperació entre proves.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada