27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dissabte, 11 de juny del 2016

NOMENAMENT DE LA MILLOR ESPORTISTA DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ ANY 2015, JÚLIA BARRACHINA I DE LA NOVA DAMA DEL CLUB, CLÀUDIA BARRACHINA.


Divendres 10 de Juny, una nombrosa representació de la junta directiva del CNB, es va desplaçar al domicili de les germanes Júlia i Clàudia Barrachina, per a comunicar-los oficialment que havien estat escollides com a millor esportista del club 2015 i com a nova dama del club, respectivament.
AMB LA JUNTA DIRECTIVA DEL CNB

Les 2 esportistes estigueren acompanyades en l’acte per altres nedadors del club, per les entrenadores i pels seus familiar.

AMB EL PRESIDENT DEL CNB, XAVIER RODRÍGUEZ

Júlia Barrachina (14 anys), que està finalitzant 3º de ESO, va estar escollida millor esportista després d’avaluar els seus resultats esportius durant l’any 2015. Júlia serà així, la nedadora que representarà al CNB durant la gala de l’esport de Benicarló que tindrà lloc el proper 25 de Juny.
Entre els seus mèrits durant l’any 2015, es pot destacar el haver-se classificat per a disputar fins a 7 proves al campionat d’Espanya infantil de Sabadell; haver fet pòdium als campionats autonòmics de la seua categoria en diverses ocasions (5 medalles), així com, també, tindre els rècords del club en diverses proves d’esquena i crol, al final de 2015.

AMB LES ENTRENADORES I ALTRES NEDADORS

Clàudia Barrachina (16 anys), la nova dama del club, està acabant primer de batxillerat actualment i ha sigut, com sa germana, nadadora del club des de menuda.
Durant la seua carrera esportiva, Clàudia ha destacat per la seua polivalència, ocupant les primeres posicions dels rànquings del club en els diferents estils, especialment en proves curtes i, naturalment, també, en la modalitat destils combinats. Clàudia ha tingut bons resultats, inclús, en les aigües obertes, on crida latenció, que va arribar a finalitzar la travessia Peníscola-Benicarló, en la seua primera participació, quan tenia només 12 anys dedat.



1 comentari:

  1. Es un premio al esfuerzo y tesón de la práctica diaria y eso, casi siempre, trae buenos resultados!a disfrutar pequeñas!
    Enhorabuena

    ResponElimina