27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 4 de juliol del 2016

CAMPIONAT AUTONÒMIC INFANTIL D’ESTIU A CASTELLÓ

El passat cap de setmana, 2 i 3 de Juliol, va tindre lloc a la piscina olímpica de Castelló el campionat autonòmic infantil de la comunitat valenciana.

El club Natació Benicarló, dirigit per Myriam Martínez, va presentar un equip de 7 nedadors: Raul Carbó, Maria García, Blanca Pérez, Gemma Labèrnia, Júlia Barrachina, Marina Segura i Laura Jiménez.
En una competició de nivell altíssim els benicarlandos estigueren molt brillants.
Com a més destacats, s’ha d’esmentar a :

JÚLIA BARRACHINA, CAMPIONA 100 ESQUENA

JÚLIA BARRACHINA, BRONZE 200 ESQUENA

Júlia Barrachina, que es va proclamar campiona autonòmica als 100 esquena amb una gran marca de 1.08.40 E, i va aconseguir la medalla de bronze, als 200 esquena, amb 2.31.26 E. En les 2 proves va batre els rècords absoluts del club Natació Benicarló.

GEMMA LABÈRNIA, SUBCAMPIONA 100 BRAÇA
Gemma Labèrnia, que va ser plata, als 100 braça, amb un molt bon temps de 1.16.71 E.

GEMMA LABÈRNIA, MARIA GARCIA, JÚLIA BARRACHINA, MARINA SEGURA

L’equip de relleus 4x100 estils del CNB format per Júlia Barrachina, Gemma Labèrnia, Maria García i Marina Segura va aconseguir, en una emocionant prova, el subcampionat autonòmic amb un temps de 4.46.12 E ratificant la classificació per als nacionals de Màlaga, a finals del mes de Juliol.

Cal explicar, també, la mala fortuna que va tindre l’equip de relleus de crol del CNB  (4x100 lliures) que es va quedar a només 3 dècimes de classificar-se, també, per als nacionals.

Així, finalment, al campionat d’Espanya infantil, que tancarà la temporada de competició en piscina, les representants del CNB seran: Júlia Barrachina (5 mínimes individuals i relleu), Gemma Labèrnia (3 mínimes individuals i relleu), Maria García (relleu) i Marina Segura (relleu).