27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 17 de juliol del 2016

12 HORES DE NATACIÓ A LA PISCINA MUNICIPAL I SOPAR DE PRESENTACIÓ DE LA DAMA DEL CLUB, CLÀUDIA BARRACHINA


Dissabte 16 de Juliol es varen fer les 12 h de natació a la piscina municipal de Benicarló en la que ja és la tercera edició amb el nou format, més curt.
FOTO FINAL DE LES 12 H
Els nadadors i simpatitzants del club aconseguiren nedar un total de 43500 metres durant eixes 12 h de natació, en relleus continuats, sense pauses.

Va iniciar la prova la millor esportista del club, Júlia Barrachina, seguida per la nova dama del club, la seua germana, Clàudia Barrachina.
Posteriorment, varen anar participant la resta dels nadadors del club per a finalitzar la prova altre cop la millor esportista i la nova dama.
El regidor d’esports, Carlos Flos, va donar suport institucional a l’acte, participant, inclús, en un dels relleus.


S'ha d'esmentar que les 12 h no podrien tirar endavant sense el treball i l'absoluta implicació de Gerard Saura,  la veritable ànima de l'event, que, com sempre, s'ha esforçat en portar el control de tota la prova, treballant sense descans les 12 h. GRÀCIES GERARD.



Al sopar de gala posterior, es va fer el traspàs del càrrec de dama entre Noemí Anta i Clàudia Barrachina que feren uns breus parlaments, junt a la millor esportista, Júlia Barrachina.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada