27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dimecres, 3 de desembre del 2014

GRAN ACTUACIÓ DE CNB AL TROFEU CASTÀLIA AMB MÍNIMA NACIONAL D’ESTER SEGURA ALS 800 LLIURES I UNA DOBLE MEDALLISTA: IRENE SORANDO ALS 100 I 200 PAPALLONA

GRAN ACTUACIÓ DE CNB AL TROFEU CASTÀLIA AMB MÍNIMA NACIONAL D’ESTER SEGURA ALS 800 LLIURES I UNA DOBLE MEDALLISTA: IRENE SORANDO ALS 100 I 200 PAPALLONA. 
El cap de setmana del 29-30 de Novembre, a la piscina olímpica de la Salera de Castelló, amb marcador electrònic, es va disputar el, cada cop més prestigiós, trofeu Castàlia.
Havien inscrits un total de 546 nedadors de 40 clubs de tota Espanya. 
L’equip del club natació Benicarló, dirigit per Myriam Martínez i Lucía Vicente va estar format per 23 nedadors: Carlos Fuente, Adrián Adell, Alberto Añó, Marc Vea, Pablo Ebrí, David Curto, Víctor Montserrat, Javier Marzà, Maria García, Nerea Sorando, Marta Valdearcos, Clàudia Barrachina, Irene Sorando, Gemma Rillo, Ester Segura, Cristina García, Blanca Pérez, Gemma Labèrnia, Laura Jiménez, Noemí Anta, Carla Fresquet, Meritxell Sospedra i Ariadna Coll.
El més destacable de la seua participació varen ser la mínima nacional d’estiu als 800 lliures d’Ester Segura, que és nou rècord del CNB (9.47.55 E) i les 2 espectaculars medalles d’Irene Sorando amb nous rècords del CNB (bronze als 100 papallona (1.09.18 E) i plata als 200 papallona (2.32.84 E).
Molts nedadors milloraren marca personal i altres estigueren prop. 
Els nedadors del club van afinant el seu estat de forma de cara a la propera copa autonòmica de clubs on tindran l’objectiu de pujar a primera divisió.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada