27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 7 de desembre del 2014

ASSEMBLEA CLUB NATACIÓ BENICARLÓ

El passat divendres 28 de Novembre, al saló d’actes de l’IES Joan Coromines, va tindre lloc l’assemblea general dels socis del Club Natació Benicarló.
La junta directiva del club va exposar als assistents els balanços econòmics i esportius de la passada temporada.
El  tresorer, Jose Ramon Montserrat, va presentar una detallada memòria econòmica, explicant el balanç de gestió que, des d’uns anys cap aquí, va resultant cada cop més difícil de quadrar. La preocupació per la viabilitat econòmica futura del club era patent entre els assistents a l’assemblea. Es suggeriren noves iniciatives i gestions amb la finalitat d’aconseguir millorar les possibilitats d’equilibrar els comptes a curt termini.



El president, Adolfo Saura, va agrair als patrocinadors que han donat el seu suport al club durant la temporada passada i va recordar també que el club té acords de col·laboració amb diverses entitats: una agència d’assegurances, una agència de viatges i amb  l’hospital provincial de Castelló, dels quals en poden beneficiar els socis de la nostra entitat.

Pel que respecta al balanç esportiu, el president va fer un resum de la temporada passada.

Es va comentar l’èxit del doble clínic de natació que va organitzar el Club aquesta passada temporada: el primer, amb la presència del recordman mundial Rafa Muñoz i de l’entrenador del CAR de Sant Cugat, Luís Rodríguez i,  el segon, amb els olímpics d’aigües obertes, Kiko Hervás i Yurema Requena.

Com a aspecte més negatiu, a millorar enguany, va destacar el descens a la segona divisió autonòmica en la copa de clubs que es va disputar a la Nucia.




A la part positiva, es va esmentar la participació d’un total de 7 nedadors en 3 campionats d’Espanya amb mínimes de participació: Aleví a Badajoz (1 nedador, que va ser finalista als 100 lliures); infantil a Pontevedra (1 nedadora) i l’infantil d’estiu a Barcelona (5 nedadors, incloent, per primer cop a la història del club, la classificació d’un equip de relleus a la prova dels 4 x100 estils).
També es va participar amb 1 nedador al campionat Màster de Jerez. Posteriorment, es repassaren els resultats dels campionats autonòmics, provincials, dels diversos trofeus i es va fer un sumari de la participació en les diferents travessies marítimes en les que competiren els nostres nedadors.


Després del pertinent torn de preguntes, es donà per finalitzada l’assemblea.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada