27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 22 de desembre del 2014

EL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ, CAMPIÓ DE LA COPA AUTONÒMICA DE SEGONA DIVISIÓ A VALÈNCIA

EL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ, CAMPIÓ DE LA COPA AUTONÒMICA DE SEGONA DIVISIÓ A VALÈNCIA

El Club Natació Benicarló retorna, per la porta gran, a la primera divisió autonòmica, després de lapoteòsica victòria aconseguida a la copa autonòmica disputada a Natzaret (València), aquest darrer cap de setmana (20-21.12.2014).


Els de Benicarló, dirigits per Myriam Martínez, presentaren un equip molt equilibrat, format per 21 nedadors: Miguel Piñana, Marcos Fuente, Marc Ávila, Alberto Añó, Carlos Fuente, Adrián Adell, David Valdearcos, Javier Marzà, David Curto, Marc Vea, David García, Lucía Piñana, Nerea Sorando, Irene Sorando, Marta Valdearcos, Carla Fresquet, Clàudia Barrachina, Ester Segura, Gemma Rillo, Júlia Barrachina i Gemma Labèrnia.



Començaren fortíssims, sense donar opcions als altres equips, deixant ben clar que anaven directes a guanyar. Mantingueren aquest asfixiant ritme, sense descans durant tota la competició, fins aconseguir, destacadíssims, la victòria final a la classificació.
Lequip masculí, que presentava, a priori, més dubtes referents al seu estat de forma, va superar les expectatives més optimistes i amb una demostració de lluita i esforç, va aconseguir moltíssims punts, treballant de valent, des dels més veterans fins al benjamí David García, de 12 anys, que debutà a la copa en la dura prova dels 1500 metres.
Marc Vea ens va dir ací estic jo a la prova dels 200 lliures, aconseguint la mínima nacional i baixant, per primer cop a la seua carrera, dels 2 minuts (1.59.79 M).
Què dir de lequip femení, que, probablement, és el més poderós que ha tingut mai el Club Natació Benicarló. El seu domini va ser incontestable. Guanyaren amb solvència tots els relleus disputats i la majoria de les proves individuals.



Els equips de relleus femenins varen fer les millors marques de la història del club.


A nivell individual, cal destacar especialment a una fabulosa Ester Segura que va ratificar la seua mínima nacional dels 800 lliures i va aconseguir una nova mínima estatal als 200 lliures (2.14.43 M). També va estar espectacular la bracista Gemma Labèrnia, que va arrodonir la seua demostració amb la mínima nacional dels 200 braça (2.48.91 M).



Els nombrosos aficionats que donaren suport, des de les grades, a lequip, sho passaren dallò més bé i estigueren ben orgullosos daquest fantàstic grup de nedadors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada