27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 27 de febrer del 2023

TERCERA JORNADA LLIGA DE PROMOCIÓ MÀSTER VILAREAL 25.02.2023 I GALA DE CLOENDA TROFEU DIPUTACIÓ D’AIGÜES OBERTES 2022

J.3 LLIGA PROMOCIÓ MÀSTER. VILA-REAL,  25 DE FEBRER.

De nou jornada de competició per a l’equip màster del Club Natació Benicarló, amb la celebració de la tercera jornada de la lliga promoció disputada a la Yurema Requena de Vila-real. L’equip dirigit per Miryam Martínez ha estat format per 6 nedadors. Paula Bretó, David Curto, Jordi Curto, Jaime Ibáñez, Fernando Arnau i Alex López.

Jornada molt profitosa per als benicarlandos que en aquesta competició van optar per nedar les proves menys habituals per tal d’obtenir marques i diversificar el seu programa de cara a futurs campionats.

Durant la competició cal destacar els següents resultats. Jaime Ibáñez (Cat +55) va classificar-se en 1ra posició en les seues dos proves 200 Lliures (2.59,07) i 200 Esquena (4.01,01) Alex López (Cat. +55) va repetir posició (1r) també en les mateixes proves 400 Estils (6.39,24) 50 Braça (37,99). Jordi Curto (Cat. +25) va finalitzar en primer lloc, 100 Braça (1.26,59) i en la prova de 200 Esquena (2,44,16). Paula Bretó (Cat +40) va ser 1ra als 400 Estils amb un temps de 6.34,57 i 1ra als 50 Lliures (33,46). Per la seua banda David Curto (Cat +20) va ser 2n 400 Estils (5.37,18)  i repetia posició als 1500 lliures amb un temps de 20.12,35. Finalment Fernando Arnau (Cat. +45) va ser primer als 50 esquena (48.31) i segon als 100 Papallona (1.42,59).

GALA DE CLOENDA TROFEU DIPUTACIÓ D’AIGÜES OBERTES 2022

El divendres 24 per la vesprada va tindre lloc al Palau de les Aules de la Diputació de Castelló l’acte de cloenda del Trofeu Diputació d’aigües Obertes 2022, on va acudir una completa representació de nedadors del Club.

En l’acte es va realitzar l’entrega de Trofeus on el Club Natació Benicarló es va proclamar Subcampió del trofeu en la classificació general per clubs. Una posició aconseguida gràcies a la gran regularitat mostrada al llarg de les 6 etapes del circuit.

A més de forma individual l’equip benicarlando es va emportar fins a 10 trofeus més pels diferents podis aconseguits en les classificacions generals i per categories, sent el palmarès més important aconseguit pel club en les 5 edicions del Circuit.

En la Classificació general Absoluta, tres nedadors van aconseguir entrar al podi, en Categoria Masculina Jordi Curto va ser subcampió, mentre que en Categoria Femenina Paula Bretó va ser subcampiona i una tercera posició va ser per a la nedadora infantil Julia Roca.

Per categories, s’han obtingut una fantàstics resultats en les categories inferiors, en la Infantil Femenina s’imposava en la classificació Júlia Roca, seguida per Llum Segarra. A la categoria Junior Masculina  es va proclamar campió Yeray Ibáñez.

En les categories Màster van ser diversos els nedadors que aconseguiren el podi. Jordi Curto va ser primer de la Categoria Màster A Masculina, mentre que en la femenina va ser campiona Ana Roca. A la categoria Màster BFemenina Paula Bretó ocupava la primera posició del podi, i finalment Elena Lores va aconseguir el trofeu per la tercera posició.

Un resultats dels quals es fa un balanç magnífic perquè no hagueren sigut possibles sense el gran esforç i dedicació realitzat pels nedadors cadufers, i un gran ambient d’equip unit des dels més joves als més veterans, ingredients que han servit per superar tots els moments de dificultats viscuts durant les dos temporades i mitja amb les que no es possible nedar a Benicarló, sense cap dubte aquests resultats són un reconeixement a aquesta resiliència continua dels nedadors i entrenadors que no han trobat suport per aconseguir-ho.