27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dimecres, 15 de febrer del 2023

QUARTA JORNADA LLIGA INFANTIL I CONTROL JÚNIOR I ABSOLUT A CASTELLÓ 05.02.2023 I JOCS ESPORTIUS FASE TERRITORIAL A CASTELLÓ 11-12.02.2023

JOCS ESPORTIUS FASE TERRITORIAL A CASTELLÓ

El passat cap de setmana es va disputar la fase provincial dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana celebrada a la Piscina Provincial de Castelló.

L’equip de competició dirigit per Miryam Martínez, amb 3 nedadors de la categoria Aleví: Lott Mawad, Javier Bosqued i Neus Segarra. L’equip benicarlando dins de les seues limitacions, va afrontar de la millor manera que va poder la competició enfocat en els objectius personals de millorar i acumular experiència en aquestes competicions. 




Els 3 representants benicarlandos contrastaven amb la relació d’altres clubs participants que superaven de llarg els 50 nedadors. Aquesta és sense cap dubte una de les pitjors conseqüències de la nefasta gestió i posterior inacció duta a terme amb la piscina municipal, la destrucció de la natació de base, i a la que no hi ha intenció de posar solució per part dels representants polítics municipals.

 

4rta JORNADA LLIGA INFANTIL I CONTROL JUNIOR

El cap de setmana anterior el Club Natació Benicarló va competir a la quarta jornada de lliga infantil i control de marques junior que va tindre lloc a la Piscina Olímpica de Castelló. 




L’equip dirigit per Carla Cornelles va estar conformat per Yeray Ibáñez, Ana Roca, Llum Segarra, Clara Salvador, Zoe Ibáñez, Julia Roca i Anna Drago. 

La jornada es va saldar sense grans resultats a destacar donat que gran part de l’equip havia competit en l’autonòmic infantil. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada