27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 20 de febrer del 2023

CAMPIONAT D’ESPANYA MÀSTER D’HIVERN A CASTELLÓ 16-19.02.2023

Castelló s’ha convertit durant aquest cap de setmana en l’epicentre de la Natació Màster Espanyola amb el campionat nacional en el qual el Club Natació Benicarló ha estat representat amb 8 nedadors.

Un campionat nacional que ha destacat per l’alt nivell de competició viscut, on s’han batut  65 rècords d’Espanya, 7 plusmarques europees i 3  del món, i per la seua participació rècord amb 1652 nedadors inscrits.

El Club Natació Benicarló dirigit per l’entrenadora Carla Cornelles, va formar equip amb Álex López, Paula Bretó, Miguel Piñana, David Marqués, Paula Saura, Susana del Olmo, Jordi Curto i David Curto.

Balanç positiu de l’equip benicarlando que va obtindre notables millores de marques personals i van ser uns quants nedadors els que van poder colar-se en el top-10.

Susana del Olmo (Cat. +30) va demostrar estar en un excel·lent estat de forma en aquest punt de la temporada, quedant-se a les portes del podi en la prova del 50 Braça amb un temps de 35,66 E, marca que li servia per recuperar de nou un disputat rècord Autonòmic. A més va obtenir una 5na posició als 100 Estils (1.11.81 E) i una 6na en la prova del 100 Braça (1.18,87 E).

Paula Bretó (Cat + 40) també va realitzar un magnífic campionat en el seu programa de proves, on va obtenir una 7na posició al 100 Lliures (1.12.12 E), una 8na al 100 Papallona (1.25.11) i una 9na al 50 lliures (32,59 E).

Destacable actuació de David Marqués (Cat. + 30) aconseguint una 7na posició en la prova de 200 Esquena (2.25.62 E) i una 8na posició al 100 Esquena amb un gran crono personal (1.06.51 E)

Paula Saura (Cat + 30)  també va entrar al top 10 en les dos proves que va nedar amb una 9na posició al 50 Braça (38,45 E) i la 10na posició a la prova de 100 Braça (1.25,09 E).

Malgrat ser la primera competició de la temporada per a Miguel Piñana (Cat. +30), tot i haver arrossegat problemes físics des de fa temps, ha pogut realitzar un bon campionat, aconseguint la 8na posició en les dos proves disputades, el 50 Esquena (30,42 E) i el 200 Esquena (2.26,20 E)

Jordi Curto (Cat. +25) va aconseguir una 8na posició en la prova de 200 Papallona (2.34,81 E) i Álex López (Cat. +55) als 200 Estils va obtenir la 10na posició amb una notable millora de marca personal (2.56,79 E). Finalment David Curto (Cat +20) va nedar les proves de 100 Braça (1.22.19 E) i 100 Papallona (1.10,96 E).

Malgrat no nedar les proves de relleus, l’equip Benicarlando va poder finalitzar a la meitat de la taula classificatòria, en la 77na posició de la classificació de 166 clubs participants.