27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 3 d’abril del 2022

TROFEU LILAILA VALÈNCIA 03.04.2022

Aquest diumenge passat, l’equip de la categoria Màster va participar en el Trofeu Lilaila Màster a les instal·lacions del Club Valenciano de Natación a Carpesa, una competició organitzada pel mateix club amfitrió.

El Club Natació Benicarló va estar conformat per 8 nedadors dirigits per l’entrenadora Carla Cornelles: Paula Bretó, Fernando Arnau, David Marqués, Jordi Curto, Susana del Olmo, Miguel Piñana, Alex López i Alicia Gilabert.

Aquest trofeu tenia un particular sistema de competició on els nedadors havien de nedar les dos proves del mateix estil, sumar el seu temps i descomptar mig segon per cada any d’edat.

L’equip benicarlando va realitzar una magnífica actuació, que li va valdre per obtenir una digna vuitena posició en la general i aconseguint un total de sis medalles individuals. Demostrant que l’actitud i l’esforç dels Màster està superant les dificultats i desànim de no tindre piscina a Benicarló.

La nedadora Susana del Olmo es va proclamar campiona en l’estil de Braça mentre que Alexandre López  va aconseguir la medalla de plata en aquest mateix estil en la categoria Masculina. Per la seua part Miguel Piñana que debutava en competició aquesta temporada va aconseguir la medalla d’or en Esquena. D’Altra banda Paula Bretó i Alícia Gilabert van ser campiones en l’estil lliure, i finalment Jordi Curto va obtenir la medalla de bronze en l’estil de Papallona.

Pel que fa als relleus, el 4x50 estils mixt format per Miguel Piñana, Susana del Olmo, Jordi Curto i Paula Bretó, i el 4x50 lliures mixt compost per Miguel Piñana, Paula Bretó, Susana del Olmo i David Marquésvan finalitzar en segona posició de la categoria +120.

Propera competició: 5na jornada lliga infantil / control junior-absolut 9-10 d’abril Piscina Servol de Vinaròs.