27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 18 d’abril del 2022

EL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ ES VEU OBLIGAT A RENUNCIAR A LA COPA AUTONÒMICA DE CLUBS.


 

Aquest és un dels titulars que no haguérem volgut mai, i el que fa evident és els pitjors presagis ja s’estan començant a complir, i aquesta és la realitat, el Club Natació Benicarló no participarà a la 1ª divisió de la Copa Autonòmica de Clubs, categoria a la que li pertocava competir, per la situació de extrema debilitat esportiva existent.

 


No hi ha competició que motive més a un nadador que la Copa Autonòmica, possiblement la única competició de tot el calendari on el bé col·lectiu i l’esperit d’equip estan per damunt de tot. Una competició on el Club Natació Benicarló ha aconseguit competir dos vegades a divisió d’honor amb un equip format per nedadors locals davant dels gegants de la natació valenciana.

 


Si bé l’any passat es va poder acabar formant un equip que va donar-ho tot en la seua participació en la competició, enguany ha resultat impossible, obligant a renunciar a una plaça de primera divisió i quedant fora de totes les categories, el que obligarà a que si en un hipotètic futur el Club estiguera en disposició de poder tornar, tindre que lluitar-ho amb altres equips interessats per obtenir una plaça a la segona divisió. 

 

 


 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada