27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 10 d’abril del 2022

CINQUENA JORNADA LLIGA INFANTIL I CONTROL JÚNIOR-ABSOLUT A VINARÒS 09-10.04.2022


Aquest cap de setmana ha tingut lloc a la Piscina Servol de Vinaròs la cinquena jornada de Lliga Infantil i  5è control junior i absolut.

En aquest control han participat un total de nou clubs de la província. El Club Natació Benicarló dirigit per Carla Cornelles va estar representat per 11 nadadors: Llum Segarra, Clara Salvador, Héctor Castillo, Julia Roca, Alba Rodríguez, Yeray Ibáñez, Rafa Vinuesa, Alicia Harris, Mateo Grasa, Henar Àvila i Anna Drago.




L’equip benicarlando va realitzar una actuació prou satisfactòria tenint en compte les limitacions amb les que es compta a l’hora de preparar les competicions en les condicions més òptimes pel tancament de la piscina municipal de Benicarló. 

Individualment cal destacar les actuacions d’Anna Drago que va quedar-se a menys d’un segon de les mínimes autonòmiques de 100 esquena (1.20,85 M) i de 200 Esquena (2,48,81 M), O de Julia Roca quedant-se a només 0,3 segons al 100 lliures (1,10,82 M).

Finalment cal destacar les millores de marca de Mateo Grasa, Yeray Ibáñez, Clara Salvador i Henar Àvilaen les seues respectives proves.

 

PRÒXIMES COMPETICIONS.

22-24 d’abril: Campionat d’Espanya de llarga distància Màster – Mataró (Barcelona).

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada