27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dimarts, 20 d’agost del 2019

XVII TRAVESSIA BANDERES BLAVES PLATGES DE MONCOFA 18.08.2019


Aquest diumenge es va posar punt final al III Circuit d’aigües obertes Diputació de Castelló 2019, amb la travessia Banderes Blaves Platges de Moncofa sobre una distància de 2.000 m. 
Després de tota una setmana de mala mar, finalment es va calmar un poc i vam poder gaudir de la prova, això si, després de fer la sortida de dins de l’aigua per la nombrosa presència de pedres i bolos que hi havia als primers metres de la platja.  Tot i això, la prova fou prou ràpida.
El CN Benicarló tornà a tindre una excel·lent participació amb un total de  8 participants, Jordi Curto, Diego Pérez, Marta Valdearcos, Maitane Lacalle, Eva Garcia, Jaime Ibáñez, Javi Roca i Damian Vidal.


Els resultats foren:
Diego Pérez, segon classificat categoria infantil ( 28 ‘ 34’), Jordi Curto, primer classificat categoria sènior 28 ‘ 43 ''), Marta Valdearcosprimera classificada categoria sènior 31 37'') iDamian Vidal, tercer classificat categoria Màster D  (37’ 17'').
Cal destacar la participació de la nadadora Maitane Lacalle, segona en categoria aleví (33’ 58'') i la tercera posició del CN Benicarló en la classificació per equips.
Després d’aquesta última prova es consoliden les classificacions individuals i per equips del circuit, aconseguint, per tercer any consecutiu, la segona posició  en la classificació general per clubs

TEXT: JAIME IBÁÑEZ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada