27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dimarts, 13 d’agost del 2019

IX TRAVESSIA  PLATJA CASABLANCA D’ALMENARA 11.08.2019
Penúltima prova del circuit d’aigües obertes Diputació de Castelló i la més curta de les travessies, 1500 m., la nadada a les platges d’Almenara.
Una mar moguda i corrent en contra dificultaren la prova encara que, així i tot, fou prou ràpida.

El CN Benicarló tornà a tindre una excel·lent participació amb un total de  8 participants: Jordi CurtoMarta Valdearcos, Dani Sorlí, Maitane Lacalle, Eva Garcia, Leyre Garcia, Elena Lores i Alicia Gilabert.
Els resultats més destacats foren:
Jordi Curto, primer classificat en categoria sènior 23 ‘ 12 '');Marta Valdearcossegona classificada categoria Màster A 27 05''); Maitane Lacalle, primera classificada categoria aleví 28 41'') i Alicia Gilabert, segona classificada categoria màster D 33 55 ).
Cal esmentar, també, la participació del nadador benjamí del club Dario Moros Valero que va participar en la prova curta de 300 m. quedant en setè lloc amb un temps de 4’ 41''.
A falta de la travessia de Moncofa, ens mantenim segons en la classificació general per clubs. De ben segur que l’última prova serà molt disputada però hem de lluitar per consolidar les posicions individuals i per equips d’aquest trofeu.

TEXT: JAIME IBÁÑEZ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada