27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 4 d’agost del 2019

IV TRAVESSIA ROTOTOM SUNSPALSH DE BENICÀSSIM 03.08.2019


El passat dissabte es va nadar una nova prova del circuit d’aigües obertes Diputació de Castelló 2019, a la platja de Benicàssim, sobre una distància de 2000 m, amb una participació de més de 300 nadadors.

El recorregut recte i una mar en excel·lents condicions, propiciaren que es nadara molt ràpidament encara que amb les dificultats de la multitudinària sortida.

Un cop més, el CN Benicarló prengué part en la travessia amb un total de nou nedadors i nedadores: Jordi Curto, Diego Pérez, Susana del Olmo, Marta Valdearcos, Damian Vidal, Jaime Ibáñez, Carlos Harris, Alicia Harris, I Maitane Lacalle. 


Malgrat que havia gran competència dels participants, s’obtingueren molt bons resultats destacant Jordi Curto, segon classificat en categoria sènior 28 ‘ 20 ‘’ )Susana Del Olmosegona classificada categoria Màster A 27 58''); Diego Pérez, quart classificat categoria infantil 27 45 ‘’ ) i Marta Valdearcosquarta classificada categoria sènior 32 25 ).

En la categoria Rototeams l’Equip Bibe, format pels nedadors del club Diego Pérez, Susana del Olmo, Marta Valdearcos i Jaime Ibañez  quedà classificat en quart lloc categoria fins a 149 anys ).

De ben segur que aquestes classificacions ens donaran punts per seguir mantenint la segona posició en la classificació per equips, quan falten, tan sols, dues proves per finalitzar el circuit.


TEXT: JAIME IBÁÑEZ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada