27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 6 de maig del 2018

TROFEU JOSÉ LUÍS BALLESTER 05-06.05.2018




El passat cap de setmana, 5-6 de Maig, a la piscina olímpica de Castelló, va tindre lloc el Trofeu José Luís Ballester, reservat a les categories aleví i benjamí. Participaren 492  nedadors de 14 clubs de la comunitat valenciana i de províncies properes.

El club Natació Benicarló, dirigit per Lucia Vicente i Carla Cornelles, va presentar un equip format per 36 nedadors: Gerard Labèrnia, Houssain Fertil, David Balaguer, Óscar Balaguer, Alejandro Rodríguez, Joana Bel, Alicia Harris, Elsa Martínez, Ainhoa Baró, Yasmine el Khattab, Henar Àvila, Maria Verge, Noemí Verge, Alejandra Oroian, Laura Beltrán, Paula Nutu, Sara el Khattab, Álvaro Fernández, Jesús Martín,  Adrián Jiménez, Dino Buttice, Yeray Ibáñez, Sara Martín, Julia Roca, Llum Segarra, Noa Pereira, Yusra Laalioui, Maitane Lacalle, Bianca Ralea, Daniela Valdearcos, Paula Alcaraz, Anna Drago, Elia Roig, Patrick Rus, Bruno Moliner i Alba Rodríguez.
PART DE L' EQUIP CNB AL TROFEU BALLESTER

El trofeu José Luís Ballester es disputa en piscina de 50 metres. A l’estar els nostres nedadors joves poc habituats a competir en un vas de mesura olímpica, és un test difícil per a molts d’ells. Tot i això, els benicarlandos tingueren una bona actuació global.
El resultat més destacable va ser, sense dubte, el que va obtindre Gerard Labèrnia a la prova dels 400 metres lliures, on va fer una marca de 4.47.25 M que el classifica per als nacionals d’estiu de la categoria aleví, que es disputaran a Sabadell al Juliol. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada