27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 27 de maig del 2018

TROFEU AQUÀTIC A CASTELLÓ 26-27.05.2018


El Club Natació Benicarló va participar, el darrer cap de setmana, al trofeu Aquàtic a la piscina municipal de Castelló.


Aquest trofeu, que va reunir a 446 nedadors, es disputa en piscina de 50 metres (olímpica) i amb cronometratge electrònic i és una bona pedra de toc per a calibrar l’estat de preparació dels nedadors abans de començar la fase principal de la temporada: els campionats d’estiu, de totes les categories.


L’equip de CNB, dirigit per Myriam Martínez va presentar a 14 nedadors: Dylan Villanueva, Sergi Saura, Héctor Castillo, Clara Salvador, Óscar García, Sara Troncho, Laura Verge, Maria Verge, Júlia Barrachina, Marina Segura, Ester Segura, David García, Blanca Pérez i Maria García.


Entre els de Benicarló va haver algunes millores de marques personals i mínimes autonòmiques. L’actuació més destacada va ser la de Júlia Barrachina, que va obtindre la medalla de plata a la prova dels 100 lliures, amb un temps de 1.01.38 E, a menys de 2 dècimes de la mínima nacional i que li suposa un nou rècord històric del Club Natació Benicarló. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada