27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 29 d’abril del 2018

7ª JORNADA DE LA LLIGA PROMESES A VINARÒS 29.04.2018


Diumenge 29 d’Abril, a la piscina de Vinaròs, es va disputar la 7ª jornada de la lliga de promeses, de les categories aleví i benjamí. Participaren 226 nedadors de 10 clubs de la província, en jornada doble, matí i vesprada.

PART DEL GRUP ALEVÍ A VINARÒS

El club Natació Benicarló, dirigit per Lucia Vicente i Carla Cornelles, va presentar un nombrós equip format per 34 nedadors: Diego Pérez, Gerard Labèrnia, Houssain Fertil, David Balaguer, Óscar Balaguer, Alejandro Rodríguez, Joana Bel, Alicia Harris, Elsa Martínez, Ainhoa Baró, Yasmine el Khattab, Henar Àvila, Maria Verge, Noemí Verge, Alejandra Oroian, Laura Beltrán, Paula Nutu, Sara el Khattab, Álvaro Fernández, Adam Ortiz, Jesús Martín, Paul Bodescu, Adrián Jiménez, Dino Buttice, Yeray Ibáñez, Sara Martín, Julia Roca, Llum Segarra, Noa Pereira, Yusra Laalioui, Maitane Lacalle, Bianca Ralea, Daniela Valdearcos i Paula Alcaraz.

PART DEL GRUP BENJAMÍ A VINARÒS
Alguns dels alevins s’enfrontaven, en aquesta jornada, a les proves de fons dels 800 i dels 1500 lliures que sempre son una seriosa pedra de toc per a tots els nedadors. 
Els resultats més destacats foren els d’Henar Àvila, segona, als 800 lliures i Gerard Labèrnia, tercer, als 1500 lliures. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada