27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 16 d’abril del 2018

EL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ VA DISPUTAR LA COPA AUTONÒMICA DE CLUBS DE PRIMERA DIVISIÓ, A VALÈNCIA


El darrer cap de setmana, 14-15 d’Abril, el Club Natació Benicarló va participar a la piscina de Natzaret (València) en la copa autonòmica de clubs de primera divisió. 
La competició, a priori, es presentava difícil per als de Benicarló, tenint present que, per diversos motius, tenia significatives baixes respecte a l’equip de la temporada anterior.

Els 19 components del grup, dirigit per l’entrenadora Myriam Martínez, varen ser: Miguel Piñana, Alberto Añó, Albert Astor, Carlos Fuente, Raul Carbó, Sergi Saura, David García, Oscar García, Dylan Villanueva, Susana del Olmo, Clàudia Barrachina, Gemma Rillo, Ester Segura, Blanca Pérez, Maria García, Júlia Barrachina, Marina Segura, Clara Salvador i Sara Troncho.

 EQUIP DEL CNB A LA COPA DE CLUBS

Els nedadors lluitaren de valent per aconseguir una meritòria  5ª posició final que va superar les expectatives més optimistes.
Hi hagueren gran quantitat de millores de marques personals, moltes noves mínimes autonòmiques i se ratificaren vàries mínimes nacionals.



EQUIP DE RELLEUS FEMENÍ DELS 4X50 LLIURES, 4X100 LLIURES I 4X100 ESTILS
SUSANA, CLÀUDIA, JÚLIA I MARINA

D’espectacular es pot qualificar l’actuació dels equips de relleus femenins que aconseguiren batre les millors marques de la història del club als 4x50 lliures (tercer lloc, amb Clàudia, Marina, Susana i Júlia), 4x100 lliures (segona posició, amb Júlia, Marina, Clàudia i Susana), 4x200 lliures (on van obtindre una gran victòria amb Júlia, Maria, Ester i Marina) i 4x50 estils (segon lloc, amb Júlia, Susana, Maria i Clàudia) i van ser terceres als 4x100 estils, (amb Júlia, Susana, Clàudia i Marina).

Individualment, fou especialment brillant l’actuació de Júlia Barrachina, que va guanyar les 4 proves individuals en les que va participar (100 estils, 50, 100 i 200 esquena) i va batre 5 rècords del club (100 lliures, a la primera posta del relleu, 100 estils, 50 esquena, 100 esquena i 200 esquena); la de Carlos Fuente, que va aconseguir batre els  rècords històrics del club en 3 proves (100 esquena, 200 esquena i 200 estils) i va ser segon, als 200 estils i 200 esquena i tercer, als 100 esquena; la d’Albert Astor, que va aconseguir el nou rècord del club als 50 lliures, prova on va obtindre també la victòria i va ser tercer, als 100 lliures; la de Susana del Olmo que va guanyar els 50 braça i va ser segona, als 100 braça i la d’Ester Segura que va ser tercera als 800 lliures. 

S’ha d’esmentar, també, la gran contribució de nedadors veterans com  Miguel Piñana, que, encara, resulta absolutament imprescindible per a l’equip als seus 27 anys i és eixample indiscutible, per a tots, per la seua entrega i esforç.

Va haver nedadors que hagueren de fer un sacrifici suplementari, disputant les proves més dures i pesades, que no eren, inclús, en alguns dels casos, les seues habituals, pel bé de la puntuació global del conjunt. 


EQUIP UNIT

En qualsevol cas, tot i haver moltes altres actuacions individuals destacades, per damunt de tot, cal significar que el que va fer més contents a l’entrenadora i als aficionats, va ser el gran esperit d’equip demostrat per la totalitat del grup, sense cap excepció, durant tota la copa. 

Enguany, apart del suport incondicional dels nombrosos aficionats desplaçats a València, els nedadors varen tindre la col·laboració, durant tota la competició, de la fisioterapeuta de Benicarló Lorena Roca, de Globalsport.


SATISFACCIÓ FINAL
El president del Club Xavier Rodríguez, que estava realment satisfet al finalitzar la copa, va agrair la col·laboració de tots els nedadors i de l’entrenadora Myriam Martínez en l’èxit que suposa mantindre al club, un any més, a la primera divisió autonòmica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada