27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 11 de juny del 2017

NOMENAMENT DE LA NOVA DAMA DEL CLUB, GEMMA RILLO.


Dissabte 10 de Juny, una bona representació de la junta directiva del CNB, encapçalada pel seu president, Xavier Rodríguez, es va desplaçar al domicili de la nedadora Gemma Rillo, per a comunicar-li oficialment que havia estat escollida com a nova dama del club.

ENTREGA DEL RAM DE FLORS

A casa seua, es varen reunir, també, una gran quantitat de nedadors, familiars i socis del club, que l’ acompanyaren en l’emotiu acte.

GEMMA AMB LA JUNTA DIRECTIVA DEL CNB

Gemma Rillo, de 16 anys, que està finalitzant 4º de ESO i  ha sigut nedadora de l’equip benicarlando des de menuda, va acceptar, agraïda, ser la propera dama del club.

GEMMA I PARES

Durant la seua carrera esportiva ha destacat en proves de braça i crol.
Com a bracista, va arribar a classificar-se per al campionat nacional de la categoria infantil de l’any 2013, disputat a Pontevedra.
Va participar, com a crolista, en l’equip de relleus del 4x100 estils del Club Natació Benicarló, al nacional infantil de Barcelona 2014.

AMB ALTRES NEDADORS DEL CNB

Gran nedadora de club, ho ha donat tot, sempre, a la competició per equips per excel·lència, la copa autonòmica, participant del gran ascens a divisió d’honor del CNB de la temporada 2015-2016.
Als campionats autonòmics, Gemma ha aconseguit diverses medalles com a component dels equips de relleus del club, en totes les categories.

AMB JAVI MARZÀ, ACOMPANYANT DE LA DAMA

Respecte a les aigües obertes, Gemma ha participat en diverses travessies, incloent, naturalment, la travessia Peníscola-Benicarló. Meritòries, també, son les seues victòries a la copa nadal dels anys 2014 i 2015.

AMB GRUP DE SOCIS DEL CNB


En resum, es tracta d’una gran nedadora, encara en actiu, amb tots els mereixements per a ser la representant de l’entitat durant els propers 12 mesos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada