27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 25 de juny del 2017

CONTROL PROVINCIAL 5 A CASTELLÓ 24-25.06.2017


Aquest cap de setmana, 24 i 25 de Juny, que coincidia amb actes protocol·laris de graduació en alguns instituts de Benicarló i també amb la gala de l’esport benicarlando, es va disputar a Castelló, el 5º control provincial.


Tot i les baixes, provocades per la coincidència esmentada amb els esdeveniments socials als que havien d’assistir molts nedadors, el CNB va poder presentar un equip de 16 esportistes.

L’equip, dirigit per Myriam Martínez i Lucia Vicente, va estar format per: David Garcia, Oscar Garcia, Oriol Lluch, Dídac Saura, Raul Carbó, Laura Jiménez, Ester Segura, Marina Segura, Gemma Rillo, Júlia Barrachina, Maria García, Gemma Labèrnia, Sara Vea, Sara Troncho, Clara Salvador i Laura Verge.

Encara que, en general, no va haver resultats molt brillants, l’equip va aprofitar el darrer contacte amb la piscina de 50 metres, com a preparació per als imminents campionats autonòmics.


L’actuació més destacada, en quant a marques, va ser la de l’infantil David García que va aconseguir batre els rècords del club dels 800 i 1500 metres lliures en piscina llarga.

DAVID GARCÍA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada