27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 19 de juny del 2017

NOMENAMENT DE LA MILLOR ESPORTISTA DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ ANY 2016, GEMMA LABÈRNIA


Dissabte 17 de Juny, representants de la junta directiva del CNB, es varen desplaçar al domicili de la nedadora Gemma Labèrnia, per a comunicar-li oficialment que havia estat escollida com a millor esportista del club 2016. La nedadora va estar acompanyada en l’acte per altres nedadors del club, per les entrenadores i pels seus familiars.


AMB JUNTA DIRECTIVA


Gemma Labèrnia de 15 anys, brillant estudiant del Ramon Cid de Benicarló que ha finalitzat ara 4 de ESO, va estar escollida millor esportista del club de l’any natural 2016, després d’avaluar els seus resultats esportius durant eixe període. Gemma serà així, la nedadora que representarà al CNB durant la gala de l’esport de Benicarló que tindrà lloc el proper 24 de Juny.
AMB LA FAMÍLIA

Entre els seus mèrits durant l’any 2016, a nivell nacional, es pot destacar el haver-se classificat per als nacionals infantils d’hivern (2 proves individuals) i estiu (3 proves individuals i relleu d’estils) i també per al nacional absolut “open de primavera”, on va disputar la final C dels 50 braça. És la segon esportista en la història del club que aconsegueix classificar-se per al nacional open.

AMB EL PRESIDENT

El seu resultat més prestigiós, a nivell estatal, de l’any 2016, va ser la setena posició a la final A del nacional infantil d’estiu, als 100 braça.

AMB GRUP DE NEDADORS

Als campionats autonòmics, Gemma va obtindre durant l’any 2016 boníssims resultats, essent campiona autonòmica absoluta als 50 braça, campiona autonòmica infantil d’hivern , als 100 i 200 braça  i també va aconseguir diverses plates i bronzes, individuals i per equips.

AMB SOCIS DEL CLUB

A més, a més, Gemma té, en piscina curta, els 3 rècords del club de braça i els dels 50 lliures i  50 papallona.
En piscina de 50 metres, té el rècord del club dels 50 braça i dels 50 lliures.

Caldria esmentar, també, que va contribuir, amb la seua actuació, a l’històric ascens del club natació Benicarló a divisió d’honor d’abril del 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada