27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 21 de desembre del 2015

CAMPIONAT ABSOLUT-JÚNIOR D'HIVERN: GEMMA LABÈRNIA SUBCAMPIONA AUTONÒMICA ABSOLUTA ALS 50 BRAÇA


El club Natació Benicarló va participar, els dies 19-20 de Desembre, al campionat autonòmic absolut d’hivern de la comunitat valenciana, disputat a la piscina olímpica de Castelló.

EQUIP CNB
Dirigits per Myriam Martínez, els de Benicarló presentaren un equip de 6 nedadors: Marc Vea, Clàudia Barrachina, Ester Segura, Gemma Rillo, Gemma Labèrnia i, Júlia Barrachina. Cap dels nedadors era de categoria absoluta, 4 eren júniors i 2 eren infantils.

EQUIP DE RELLEUS 4X100 ESTILS


L’equip femení, amb nedadores entre 14-16 anys, va aconseguir la 8ª plaça absoluta a la classificació final per equips.




Gemma Labèrnia, espectacular com a bracista, va aconseguir una brillant 4ª posició absoluta als 100 braça amb 1.17.16 E, fent la marca mínima nacional d’hivern de l’any superior al seu i una apoteòsica medalla de plata absoluta als 50 braça, on va tornar a millorar la mínima nacional absoluta amb 35.17 E.

GEMMA LABÈRNIA, PLATA ABSOLUTA 

Ester Segura, cada cop més segura en les proves de fons, va aconseguir fer una gran prova de 800 lliures, amb una marca importantíssima de 9.41.83 E, molt propera a la mínima nacional júnior, nou rècord del club i que li va suposar la 4ª posició júnior i la 6ª posició absoluta en la prova.
També va fer una gran marca a la primera posta del relleu dels 4x200 lliures, on va batre el rècord del club amb 2.18.41 E.

Júlia Barrachina, que amb un total de 9 proves, va ser la nedadora del club que més proves va disputar, va obtindre, com a resultat més destacat, una sisena posició absoluta als 200 esquena amb 2.34.32 E.

Marc Vea, recuperant poc a poc el nivell competitiu, va destacar a la velocitat pura , amb una 4ª posició als 50 lliures de categoria júnior, amb uns bons 25.69 E.

Així, tot i el handicap de la extrema joventut del grup, l’actuació global va ser molt destacada, deixant ben satisfeta a l’entrenadora i al públic benicarlando que es va desplaçar a Castelló per a donar suport a l’equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada