27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dijous, 3 de desembre del 2015

ASSEMBLEA ANUAL DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ: GREUGES ECONÒMICS I ESPORTIUS QUE SOFREIX EL CNB

L'Assemblea Anual de Socis trau a la llum
els gravíssims greuges econòmics i esportius que sofreix el CNB



El passat 25 de Novembre el CNB va realitzar la seua Assemblea Anual de socis amb diversos punts a l'ordre del dia on destacava, sobretot, el punt sisè "Greuges econòmics i esportius contra el CNB que poden portar a la seua desaparició. Mesures urgents a adoptar".




L'assemblea va discórrer amb tota normalitat fins que es va ficar damunt la taula la Memòria Econòmica, on el CLUB va explicar el que està pagant "d'aigua", per  l'ús de la instal·lació publica de la piscina municipal, que arribava vora els 40.000 euros anuals (uns 7 milions de les antigues pessetes). Aquest punt va encendre el ànims dels presents per la sorpresa que va representar saber -ne aquesta gran despensa.

I així es va arribar al punt sisè, abans indicat, on amb molt de detall  es van anar exposant  i desgranant, de manera clara i contundent,  fins a 11 punts de greuges econòmics i esportius que el CNB està sofrint any rere any fins arribar a la situació actual on, si no es prenen mesures radicals, podrien abocar-lo a desaparèixer.

En primer lloc va desmuntar l'afirmació d'este govern, i dels anteriors, que indicaven que a Benicarló cap club esportiu pagava per l'ús de les instal·lacions públiques municipals. Van dir que no és veritat. El CNB és l'únic club esportiu que paga per l'ús d'una instal·lació municipal, tal com diu la seua memòria, econòmica quasi 40.000 euros anuales. 

Va continuar amb el fet que segurament és l'únic Club Esportiu benicarlando que té a tots els seu treballadors donats d'alta a la Segureta Social i a la Hisenda pública, cosa que encara el perjudica més. 

També, contràriament a tota la resta de clubs esportius de Benicarló, no té els mateixos drets pel que fa a l'ús d'una instal·lació pública com és la Piscina Municipal, amb limitacions de carrers i competicions (alguna vegada se li ha dit a algun equip benicarlando que només podrà jugar, per ficar només un exemple, 6 partits de la seu lliga... si en té 12? És clar que no! Al CNB, sí.

Tot i que puga semblar increïble, el CNB té també limitat l'accés a les grades dels pares, familiars i seguidors, en les competicions, per deficiències de seguretat de la instal·lació que s'arrosseguen des de l'obertura de la piscina al no disposar de les sortides d'emergència en condicions òptimes (d'un aforament de més de 300 persones, en condicions normals, ara només es pot arribar a 166. I cap govern municipal ha fet res per voler solucionar-ho).

De manera injusta, fins i tot, s'ha insinuat que el CNB li fa competència deslleial a la mateixa piscina municipal (com que el CNB no paga ni res!). El CNB porta ensenyant als seus xiquets en totes les categories i franges d'edat, fins i tot anant a entrenar a ciutats veïnes quan ací encara ni la teníem (a més la piscina va ser una reivindicació del CNB).

I per tancar tot aquest seguit de greuges, el que ha aconseguit vesar el got de la paciència del Club i dels seus socis ha estat el fet que se'ns presentés, sobtadament, un conveni que volien que firmàrem, pel qual dels 40.000 euros anuals que ara paguem passaríem als 100.000 euros. Simplement de bojos.

Tot açò, i altres moltes més coses que el Club porta aguantant durant els últims anys, ha fet que l'Assemblea del CNB haja dit prou. 

A partir d'ara, el CNB, amb el mandat del Ple de la seua Assemblea presentarà un escrit amb totes les queixes, reclamacions i propostes, a l'alcaldessa del nostre ajuntament perquè entre tots puguem arribar a algun acord NO discriminatori contra el Club Natació Benicarló. 

I si aquest escrit de greuges i propostes no té resposta satisfactòria per part de la institució municipal, el CNB, òbviament, es reserva el poder arribar a altres mesures.

La Junta del CNB

(amb els vots unànimes de tota l'Assemblea de Socis)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada