27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 7 de desembre del 2015

BRILLANT ACTUACIÓ DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ AL TROFEU CASTÀLIA AMB SENSACIONAL MÍNIMA NACIONAL ABSOLUTA DE GEMMA LABÈRNIA


El club Natació Benicarló va participar, els dies 5-6 de Desembre, al prestigiós Trofeu Castàlia, disputat a la piscina olímpica de Castelló.
Dirigits per Myriam Martínez, els de Benicarló presentaren un equip de 15 nedadors: Albert Astor, Javier Marzà, Dídac Saura, Marc Vea, Yago Mateo, Raul Carbó, Sergi Saura, Clàudia Barrachina, Ester Segura, Gemma Rillo, Maria García, Blanca Pérez, Gemma Labèrnia, Júlia Barrachina i Marina Segura.

 EQUIP DEL CNB AL TROFEU CASTÀLIA

En un trofeu que cada cop té més nivell competitiu, amb participació inclús de nedadors internacionals i de medallistes nacionals absoluts, els benicarlandos tingueren una molt bona actuació general, amb moltes millores de marques personals i obtenint la classificació per a 9 finals.
RELLEU MIXTE DEL CNB ALS 4X100 LLIURES

Gemma Labèrnia, es va classificar per a les finals A de 50,100 i 200 braça obtenint, a més, a més,  dos 4 llocs en els 100 i 200 braça; Júlia Barrachina, sempre competitiva, també va aconseguir altres 3 finals A, les de 50, 100 i 200 esquena; Ester Segura, donant molt bones sensacions, va participar en la final A dels 800 lliures; Clàudia Barrachina, va entrar a la final B dels 50 braça i el retornat aquesta temporada, Albert Astor, que està amb moltes ganes, es va classificar per a la final B dels 50 papallona.

El moment més important del campionat per als benicarlandos, va tindre lloc a les sèries classificatòries matutines dels 50 braça femenins de dissabte, on la nostra fenomenal bracista de, només, 14 anys, Gemma Labèrnia, ens sorprenia amb una gran marca de 35.31 E que li donava la mínima nacional absoluta.
Amb aquest registre, Gemma està ja automàticament classificada per a poder participar al campionat nacional més important de cada 4 anys: el campionat d’Espanya OPEN DE PRIMAVERA de la temporada olímpica. En aquest campionat, que es disputarà durant els dies 19-22 de Març de 2016 a Sabadell,  és on es farà la selecció de l’equip olímpic espanyol.
MYRIAM MARTÍNEZ AMB UNA FELIÇ GEMMA LABÈRNIA

És un orgull per a la seua entrenadora, Myriam Martínez i per a tots els membres del club, tindre, per segona vegada en la nostra història, a un nedador classificat en aquest campionat.
Joan Ferran Barrachina, que va ser el nedador del club que ja ho va aconseguir al preolímpic anterior, també està classificat per al de la present temporada, encara que, actualment, ho fa competint per l’equip FERCA de València.
 Aixina, son ja 2 els benicarlandos que podran disputar el campionat.
Com tenim 3 mesos per davant, és possible somniar en obtindre la classificació en algunes altres proves més. Deixem temps al temps.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada