27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 14 de juny del 2015

II COPA MARCELINO FUSTER, ALEVÍ, AMB CONTROL DE MARQUES DE CATEGORIES SUPERIORS, AMB MÍNIMA NACIONAL DE LAURA JIMÉNEZ, EN VINARÒS 13.06.2015


Dissabte 13 de Juny a la piscina de Vinaròs es va disputar la segona edició de la copa Marcelino Fuster per a categoria aleví.
També es va fer un control de marques oficial per a categories superiors abans de començar el trofeu aleví.
El Club Natació Benicarló presentà un equip aleví de 12 nedadors, dirigit per Myriam Martínez i un equip infantil de 5 nedadors, per al control de marques, dirigit per Lucia Vicente.
L’equip aleví el formaren: Sara Vea, Sara Troncho, Eva Valdearcos, Laura Verge, Marta Cheto, Sergi Saura, David Garcia, Raul Carbó, Òscar Garcia, Joan Martín, Oriol Lluch i Aitor Gil.

Els 5 representants infantils foren: Gemma Labèrnia, Laura Jiménez, Júlia Barrachina, Marina Segura i Marc Vea.
El més destacable dels alevins foren les 2 medalles individuals de Sergi Saura (or, als 100 lliures i plata als 200 estils); la medalla de plata de Òscar Garcia als 100 esquena i un altra medalla de plata, als 100 braça, de Raul Carbó.
L’equip de relleus masculí del CNB va obtindre la victòria als 4x100 estils.

LAURA JIMÉNEZ, MÍNIMA NACIONAL 100 LLIURES

Respecte al control de marques, destacarem la mínima nacional infantil que va obtindre Laura Jiménez als 100 lliures amb un temps de 1.04.72 M que junt a la gran marca que va fer Júlia Barrachina a la mateixa prova,1.03.89 M, classifiquen automàticament, per suma de temps, a l’equip de relleus infantil dels 4x100 lliures del CNB per als campionats nacionals d’agost a Sabadell.

JÚLIA BARRACHINA I GEMMA LABÈRNIA 

Importantíssima marca per a destacar també, la de Gemma Labèrnia als 50 braça amb 34.87 M que és nou rècord històric del club natació Benicarló en piscina curta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada