27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 28 de juny del 2015

CONTROL 5 A CASTELLÓ 27-28.06.2015 AMB 2 NOVES MÍNIMES NACIONALS DE JÚLIA BARRACHINA


El darrer control provincial de la temporada, previ als campionats d’estiu, es va disputar els dies 27-28 de juny a la piscina olímpica de Castelló.
Fins a 22 nedadors del CNB participaren, dirigits per les seues entrenadores, Lucía Vicente i Myriam Martínez.

 EQUIP CNB

L’equip el formaren: Gemma Labèrnia, Cristina García, Marina Llorach, Maria García, Blanca Pérez, Sara Vea, Ester Segura, Marina Segura, Gemma Rillo, Nerea Martín, Alicia Sorlí, Laura Jiménez, Clàudia Barrachina, Júlia Barrachina, Marta Valdearcos, Marc Vea, Sergi Saura, Javier Marzà, David Curto, Óscar García, David García i Dídac Saura.
Destacades actuacions de molts dels nedadors benicarlandos que demostren que estan ja apunt per als imminents campionats d’estiu.


JÚLIA BARRACHINA
Júlia Barrachina demostrà estar molt en forma i va millorar espectacularment les seues marques a totes les proves que va nadar, aconseguint les mínimes nacionals dels 100 lliures, amb un temps de 1.03.89 M i dels 50 lliures, amb un temps de 29.10 M, quedant-se molt propera de la dels 200 lliures.

LAURA JIMÉNEZ
Laura Jiménez i Marina Segura, també molt bé, rondaren les mínimes nacionals dels 50 i 200 lliures.
Els alevins Sergi Saura i David Garcia també estigueren propers a les nacionals dels 200 lliures i dels 200 estils respectivament.
La júnior Ester Segura comença a retrobar la seua millor cara i es va acostar a la nacional dels 400 lliures.

Victòries individuals per a Júlia Barrachina als 50 lliures i Gemma Labèrnia, als 50 braça i segons llocs de Júlia Barrachina, als 100 i 200 lliures i d’Ester Segura, als 400 lliures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada