27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 8 de juny del 2015

GRAN ACTUACIÓ DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ ALS JOCS ESPORTIUS DE CASTELLÓ AMB MÍNIMA NACIONAL DE SERGI SAURA


El cap de setmana del 5-6 de Juny es va disputar a la piscina provincial de Castelló, la fase provincial del jocs esportius per a nedadors de categoria aleví.


El Club Natació Benicarló, dirigit per Myriam Martínez va desplaçar un equip de 12 nedadors: Sara Troncho, Eva Valdearcos, Paula Falcó, Oscar García, Aitor Gil, Sara Vea, Laura Verge, Marta Cheto, Raul Carbó, David García, Oriol Lluch i Sergi Saura.

Els resultats foren molt bons per a l’equip benicarlando que va fer un grapat de medalles, (8 individuals i 2 per equips). 


 

Destacaren especialment: Sergi Saura, que va aconseguir 3 medalles: or als 200 lliures i plata als 200 estils i als 100 lliures;




Raul Carbó, que va obtindre 2 medalles de plata als 100 i 200 braça; 





Òscar García, que va ser bronze als 200 esquena; 





el seu germà David García, que va guanyar el bronze als 200 estils;



 i la nedadora Sara Vea, que va obtindre la medalla de bronze als 100 lliures.



Per equips, als relleus, en la categoria masculina, el CN Benicarló va aconseguir la victòria  als 4 x100 lliures i el segon lloc, als 4x100 estils.


A la primera posta del victoriós relleu dels 4x100 lliures, el nedador Sergi Saura, amb un temps de 58.60 M, va aconseguir la marca mínima per classificar-se per als campionats d’Espanya de la categoria aleví que es disputaran al Juliol  a La Coruña.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada