27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 29 de març del 2015

GRAN ACTUACIÓ DELS PROMESES DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ A A CASTELLÓ


Els dies 28-29 de Març a la piscina provincial de :quip dels quip de 29ner i Joan Verge.Isaac Vendrell, Joan BalllesterASTELLCastelló, va tindre lloc la 5ª jornada de la lliga promeses reunint a tots els clubs de la província amb un total de 265 nedadors. El Club Natació Benicarló va presentar, un equip de 28 nedadors, dirigits per Lucia Vicente i Myriam Martínez.
Formaren l’equip: David García, Óscar García, Joan Martín, Aitor Gil, Sara Vea, Sara Troncho, Eva Valdearcos, Laura Verge, Marta Cheto, Paula Falcó, Blanca Zorrilla, Sergi Saura, Gerard Labèrnia, David Balaguer, Agustí Oms, Guillem Tomàs, Blai Marzà, Bruno Moliner, Joan Ballester, Joan Verge, Óscar Balaguer, Joana Bel, Ainhoa Baró, Diego Pérez, Henar Àvila, Maria Verge, Noemí Verge i Alejandra Oroian.
Hem de destacar especialment la fenomenal actuació del benjamí Gerard Labèrnia a la prova dels 100 estils, on va guanyar amb una autoritat impressionant i una gran marca de 1.27.09 M.
També foren destacables el segon lloc de Sara Vea als 200 lliures de l’any 2004; el segon lloc de Sergi Saura als 200 lliures de l’any 2001 i la tercera posició de David García als 200 lliures de l’any 2002.
Per la seua part, l’equip de relleus masculí aleví del club Natació Benicarló (Óscar García, David García, Sergi Saura i Joan Martín) va aconseguir una gran victòria als 4x100 estils.


EQUIP  PROMESES CNB A LA PISCINA PROVINCIAL DE CASTELLÓ

 relleu aleví CNB 4X100 ESTILS 

GERARD LABÈRNIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada