27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 1 de març del 2015

GRAN ACTUACIÓ DELS NEDADORS ALEVINS I BENJAMINS DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ AL TROFEU JL BALLESTER A CASTELLÓ.


Els dies 28 de febrer i 1 de març a la piscina ol:quip dels quip de 29ner i Joan Verge.Isaac Vendrell, Joan BalllesterASTELLímpica de Castelló, va tindre lloc el trofeu Jose Luís Ballester, reservat a les categories benjamí i aleví, reunint una impressionant quantitat de joves nedadors (531).
El Club Natació Benicarló va presentar, un equip de 26 nedadors, dirigits per Myriam Martínez.
Formaren l’equip dels alevins: Sara Vea, Laura Verge, Sara Troncho, Raul Carbó, Oriol Lluch, Aitor Gil, Sergi Saura, David García, Óscar García, Joan Martín i l’equip dels benjamins: Henar Ávila, Maria Verge, Noemí Verge, Laia García, Alejandra Oroian, Joana Bel, Ainhoa Baró, Diego Pérez, Dylan Villanueva, Eric Alberich, Isaac Vendrell, Joan Ballester, Guillem Tomas, Óscar Balaguer, Bruno Moliner i Joan Verge.
Les actuacions més brillants foren les de Sergi Saura,  que va guanyar la plata als 100 lliures i el bronze als 200 lliures; Óscar García,  que va obtindre la plata als 100 esquena i la de David García,  que va aconseguir el bronze als 200 braça.

Per alguns dels benjamins era el primer cop que competien en piscina de 50 metres i va ser una experiència molt interessant.

 EQUIP ALEVÍ 


EQUIP BENJAMÍ
ELS MEDALLISTES DEL CNB: DAVID GARCÍA, ÓSCAR GARCÍA I SERGI SAURA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada