27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 9 de març del 2015

ESPECTACULAR RESULTAT DEL CLUB NATACIÓ BENICARLÓ AL CAMPIONAT DE LA COMUNITAT VALENCIANA INFANTIL-JÚNIOR DE CASTELLÓ

Els dies 7-8 de març a la piscina ol:quip dels quip de 29ner i Joan Verge.Isaac Vendrell, Joan BalllesterASTELLímpica de Castelló, es va disputar el campionat de la comunitat valenciana de natació de les categories infantil i júnior amb participació de 398 nedadors de 45 clubs de tota la comunitat.
El Club Natació Benicarló, dirigit per Lucía Vicente, va presentar, un equip de 12 nedadors: Clàudia Barrachina, Cristina García, Gemma Rillo, Ester Segura, Júlia Barrachina, Gemma Labèrnia, Maria García, Laura Jiménez, Nerea Martín, Marina Segura, Marc Vea i David Curto.

El rendiment va ser globalment molt alt, millorant moltes marques personals i omplint de satisfacció a l’entrenadora Lucia Vicente i als nombrosos aficionats desplaçats a Castelló amb l’equip.
Tot i això, hagueren algunes actuacions especialment brillants:

Gemma Labèrnia, la més destacada de les noves estrelles benicarlandes, va obtindre una apoteòsica victòria als 200 braça proclamant-se campiona autonòmica amb autoritat, amb un fantàstic temps de 2.51.18 E que és mínima nacional de la categoria d’edat superior. Gemma també va guanyar una valuosa medalla de plata als 100 braça amb una marca importantíssima de 1.18.27 E, també mínima nacional de l’any superior al seu.

Marc Vea aconseguia, per la seua part, ser subcampió autonòmic a la prova reina de la velocitat, els 50 lliures amb un temps de 25.87 E, mínima nacional. Va ser el 4º classificat als 100 lliures amb 56.82 E, nadant altre cop amb mínima nacional i va ser 5º als 200 lliures amb 2.03.30 E, també mínima nacional.

Júlia Barrachina va demostrar estar en un gran moment de forma, aconseguint la 5ª posició als 100 esquena amb 1.12.28 E i als 200 esquena on va ser 5ª també amb 2.34.71 E, mínima nacional. Va rematar la seua actuació amb un altra mínima nacional a la posta d’esquena del relleu d’estils final amb 1.12.06 E.

El moment més important i emotiu del campionat el pogueren viure els aficionats presents a la piscina de Castelló, quan el fabulós equip de relleus infantil dels 4x100 estils (Júlia Barrachina, Gemma Labèrnia, Maria García i Laura Jiménez)  es va proclamar subcampió autonòmic amb una marca estratosfèrica de 4.51.42 E, baixant  de més de 10 seg el temps que tenien abans del campionat. Dita marca els classifica sobradament per als campionats d’Espanya d’estiu de Sabadell.
Amb aquesta gran actuació, ja son 6 els nedadors de Benicarló que estan classificats per als campionats nacionals d’estiu.