27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 19 de juny del 2022

LLIGA BENJAMÍ: FINAL PER RELLEUS A VINARÒS 1806.2022 I TRAVESSIA AL PORT SAPLAYA D’ALBORAIA 18.06.2022


Aquest dissabte ha tingut lloc a la Piscina Servol de Vinaròs, la fase final de la lliga Benjamí que es disputava en la modalitat per relleus.

El Club Natació Benicarló va estar representat pels següents nedadors: Alonso Escuder, Christian Castillo, Alejandra Núñez, Taha Mawad i Lott Mawad, dirigits per Dani Sorlí. 

El nombre reduït d’efectius presentat pels benicarlandos va fer que fora impossible tant sols competir en la modalitat per relleus, donat que en la categoria Benjamí el CNB només té inscrits 3 nedadors i 1 nedadora. 




Aquesta situació arriba com es ve denunciant ja des de fa molts de mesos per com els nedadors que finalitzen la primera etapa de formació a la piscina del port esportiu, es queden pràcticament sense opcions per continuar practicant la natació a Benicarló al estar la piscina municipal tancada.

Des de l’equip tècnic, es va considerar que aquesta situació no havia de recaure en uns nedadors que venen realitzant un esforç molt important per entrenar i als quals no se’ls podia traure la il·lusió. Per això es va comptar amb el reforç d’un nedador Prebenjamí, mentre que Alejandra es va integrar en un equip d’exhibició del Club Natació Vinaròs. D’aquesta forma tots van poder participar de les proves però fora de concurs. 

 

 

Travessia a Nado al Port Sa Playa. 

També el mateix Dissabte Paula Bretó va participar en la travessia a Port Sa Playa (Alboraia), prova puntuable per al circuit d’aigües obertes de la Comunitat Valenciana. La prova de 6.000 metres va tindre sortida des de els canals navegables de l’emblemàtica urbanització i completant un circuit paral·lel a línia de costa.




Prova dura per la distància i també per les complicacions d’orientació però que Paula va completar amb un temps 1 h. 52’ 23’’ que li va servir per a finalitzar en la tercera posició de la cat +40.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada