27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 26 de juny del 2022

CAMPIONAT AUTONÒMIC ALEVÍ D’ESTIU (JOCS ESPORTIUS) A ELDA 25-26.06.2022


Aquest cap de setmana, la Nedadora Ana Roca Mora acompanyada pel seu entrenador Dani Sorlí i la seua família, es va desplaçar a la localitat Alacantina d’Elda per a participar en el Campionat Autonòmic d’estiu Aleví emmarcat dins dels jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.




Ana Roca va nedar quatres proves individuals. El dissabte va debutar amb els exigents 200 Papallona, que va completar amb un temps de 3.23.94 E, una prova que va realitzar de menys a més amb un bon final. Sense pràcticament temps de descans per nedar els 50 lliures (33.79 E) tot i l’esgotament va quedar molt prop del temps d’inscripció. Per la vesprada Ana va competir en els 200 estils amb un temps de 3.14.34 E i finalment el diumenge de matí va nedar al 100 Papallona amb un temps de 1.28,18 E que va suposar millorar de marca personal i classificar-se la 8na de la seua edat. 

Per tant molt bones sensacions en aquest campionat per a Ana Roca Mora on a més va poder seguir guanyant experiència en aquestes competicions i en la piscina llarga. 

 

 

PROPERA COMPETICIÓ: 2 de juliol  VI TRAVESSIA PLATJA D’ALMASSORA. 2na etapa Trofeu Diputació Aigües Obertes

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada