27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 28 de novembre del 2021

SEGONA JORNADA LLIGA BENJAMÍ I ALEVÍ A VINARÒS 27.11.2021



El dissabte 27 de Novembre va tindre lloc la segona jornada de Lliga Benjamí Aleví a la Piscina Servol de Vinaròs amb la participació de 8 clubs de la província de Castelló. 

El Club Natació Benicarló va estar representat per sis nadadors: Christian Castillo, Alejandra Núñez, Javier Bosqued, Lott Mawad, Ana Roca i Zoe Ibáñez, i que van estar dirigits per Dani Sorlí. 



Aquest nombre de representació contrasta i molt amb la de la resta de clubs, fins al punt que en aquesta competició no es va poder configurar cap equip de relleus. Una realitat dura, una situació d’impotència produïda per causes alienes.

De nou ens preferim quedar amb l’actitud i sacrifici dels més menuts per fer front a les dificultats per entrenar i poder competir de la forma més digna possible. La flama de club en aquestes categories de formació es manté viva gràcies a la voluntat d’aquests joves nedadors, pares i entrenadors. 

I un dels exemples d’aquesta flama que resisteix són actuacions com la de la nedadora de 9 anys Alejandra Núñez Davel  que va ser 1a classificada al 50 papallona amb 1:01:92 M i segona als 50 Braça 1:23,37 M

 

Caldria calibrar bé la desfeta esportiva que ha suposat per al club la pèssima gestió de la crisis de la piscina per part de les autoritats municipals de Benicarló que tenen tancada la  piscina municipal des de fa ja 89 setmanes.

Pot ser il·lustratiu recordar que, només fa 5 anys, el Club Natació Benicarló disputava la copa autonòmica de clubs de divisió d’honor formant part dels 8 millors clubs absoluts de la comunitat i que, ara, no te nedadors ni per a formar un equip de relleus benjamí o aleví.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada