27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 1 de novembre del 2021

PRIMERA JORNADA LLIGA BENJAMÍ-ALEVÍ A VINARÒS 30.10.2021


El dissabte dia 30 d’octubre, va tindre lloc a la Piscina Servol de Vinaròs la primera jornada de la lliga Benjamí i Aleví. En aquestes categories els nadadors s’inicien dins de l’àmbit competitiu. 

El Club Natació Benicarló va estar representat per 7 nedadors dirigits pel tècnic Dani Sorlí; Ana Roca, Zoe Ibáñez, Alonso Escuder, Christian Castillo, Alejandra Núñez, Javier Bosqued i Lott Mawad. 



Lamentablement, aquesta primera competició ha deixat ben patent la situació del Club a conseqüència de les ja 85 setmanes sense piscina. El set representants dels club cadufer contrastaven amb les dels altres clubs que superaven la vintena o la trentena de nadadors.  Unes dades amb les que com a mínim volem convidar a la reflexió.

Aquest fet, fa que calga valorar molt l’esforç d’aquest grup de nadadors, que estan entrenant amb moltíssimes dificultats. Només la possibilitat d’haver pogut competir és un premi per a tots ells. 

Tot i aquesta situació, cal destacar algunes actuacions individuals com les primeres posicions dels Benjamins Alonso Escuder al 50 Lliures (37,97) i 50 esquena (48,30) i de Alejandra Núñez als 50 Lliures (53,90). 

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada