27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 1 d’agost del 2021

XXV TRAVESSIA DE LA PLATJA DEL FORTÍ -TROFEU DIPUTACIÓ AIGÜES OBERTES A VINARÒS 01.08.2021

Aquest diumenge una nombrosa representació del Club Natació Benicarló de diferents categories ha participat en la 25na Travessia de la Platja del Fortí a la població Vinaròs.

La primera prova en realitzar-se va ser la de 3.250 metres entre la Platja del Clot i El Fora Forat, puntuable amb bonificació extra per al trofeu Diputació, per ser la de major distància. Els participants es van trobar en un estat del mar en molt bones condicions.

EQUIP CNB A VINARÒS

Per a aquesta prova prengueren part els següents nadadors: Jordi Curto Payá, Yeray Ibáñez Marqués, Dani Sorlí Queral, Paula Bretó Prats, Juan Jose Arin Verge, Joana Bel Sánchez, Alicia Harris Langner, Javier Roca Escuder, Carlos Harris Mora, Jaume Ibáñez Masip i Eva García Masip.

En la distància llarga van poder pujar al podi Paula Bretó com a primera classificada Màster B i Jordi Curto en segona posició Màster A.

CNB A LA TRAVESSIA LLARGA

A continuació s’ha disputat la prova de 1000 metres, L’equip benicarlando va estar format per  Julia Roca Mora, Clara Salvador Bayarri, Anna Drago Altamira, Elia Roig Castillo i Daniela Valdearcos Blasco. En aquesta travessia Julia Roca va pujar al podi en tercera posició Aleví.

A la prova de 500 metres van nedar Ana Roca Mora, Zoe Ibáñez Marqués, Lott Mawad Khabar i Ivana Valdearcos Blasco. Ana Roca i Lott Mawad  van quedar en tercera posició de les categories benjamí femení i masculí respectivament. Finalment en la prova de 100 metres destinada als nedadors de categoria promeses, el Club Natació Benicarló va estar representat amb Taha Mawad Khabar.

Aquesta travessia suposa el final d’una temporada per a molts dels nadadors del Club Natació Benicarló, un any amb moltes dificultats que s’han tingut que superar amb l’esforç i implicació dels nadadors i equip tècnic. Pel que fa al trofeu Diputació del que encara resten dos proves on alguns components de l’equip participaran, el Club Natació Benicarló es troba lluitant pel podi en la classificació per equips.

TEXT: JORDI CURTO