27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

diumenge, 8 d’agost del 2021

V TRAVESSIA ROTOTOM SUNSPLASH BENICÀSSIM (2.000 mts) – TROFEU DIPUTACIÓ AIGÜES OBERTES 7/8/ 2021 I V AQUARUN BASILISCUS 08.08.2021

V TRAVESSIA ROTOTOM SUNSPLASH BENICÀSSIM (2.000 mts) – TROFEU DIPUTACIÓ AIGÜES OBERTES 7/8/2021

Penúltima prova del Trofeu Diputació d'Aigües Obertes i última de la temporada 2020-21, la que va tindre lloc a Benicàssim el passat dissabte 7 d’agost, amb la travessia que pren el nom del Festival Rototom Sunsplash, celebrada en un dels enclaus més emblemàtics entre la Platja de Voramar i la Torre de Sant Vicent

L’equip del Club Natació Benicarló per a aquesta travessia ha estat format per: Jordi Curto Payá, Diego Pérez Bonilla, Daniel Sorli Queral, Paula Bretó Prats, Carlos Harris Mora, Julia Roca Mora, Jaume Ibáñez Masip, Javier Roca Escuder, Fernando Arnau Paltor i Eva Garcia Masip.




Els 200 nadadors participants tingueren que cobrir una distància de 2.000 metres amb una mar en excel·lents condicions que sumat a la bona visibilitat del recorregut van fer que des de pràcticament l’inici, la travessia tingués un ritme vertiginós que posaria molta duresa en la cursa. 

L’equip benicarlando va fer una molt bona actuació genera, conscients de que està en joc la classificació per clubs del trofeu diputació. Una vegada més, alguns components de l’equip benicarlando van pujar al podi com és el cas de Jordi Curto, primer classificat Màster A i sisè de la general. Diego Pérez segon de la categoria Junior, o Paula Bretó segona en categoria Màster B. Finalment també calen destacar les meritòries classificacions de Dani Sorli i Eva Masip, 4rt i 5na classificada en les seues categories. 


V AQUARUN BASILISCUS

El diumenge a l’esplanada del port de Benicarló va tindre lloc el V Aquarun Basiliscus prova organitzada pel Club Triatló Basiliscus que combina la natació amb l’atletisme. Una ampli nombre de nadadors de diferents categories que formen part del Club Natació Benicarló van participar tant en les modalitats individuals com en les de relleus, aconseguint diversos podis.

Amb les proves d’aquest cap de setmana es tanca una dura i complicada temporada 2020-2021 per al Club Natació Benicarló, encara que al trofeu Diputació d’Aigües Obertes li resta celebrar una última travessia prevista per al 24 d’octubre, on el Club Natació Benicarló buscarà consolidar la segona posició en la classificació per clubs.

 

TEXT: JORDI CURTO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada