27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dimarts, 20 de juliol del 2021

CAMPIONAT AUTONÒMIC JÚNIOR I ABSOLUT A ELX 17-18.07.2021


Durant el cap de setmana del 17 al 18 de juliol es va disputar a Elx el campionat autonòmic júnior-absolut d’estiu de la Comunitat Valenciana. 

Tot i que alguns nedadors absoluts tenien marca classificatòria per a participar, per diverses raons, sols la nedadora Henar Àvila, de categoria júnior, va representar al CNB en el campionat. 

Henar va estar acompanyada per la nedadora infantil Joana Bel i va ser dirigida pel tècnic Dani Sorlí.

Va competir en 4 proves d’estil lliure en les quals tenia la pertinent marca mínima classificatòria: 50-100-200-400 lliures. 


HENAR AMB JOANA A LA PISCINA D'ELX

Tot i l’esforç que va fer per a intentar preparar el campionat, les penoses condicions d’entrenament que suposa per a tots els nostres nedadors el no disposar de la piscina municipal l’impediren millorar les seus marques personals. 

Henar és una de les nedadores més prometedores del club i a la categoria infantil, fa 2 anys, va arribar a participar al campionat d’Espanya. Ara, com altres nedadors que s’han mantingut fidels al seu club, ha sigut una de les grans damnificades pel tancament des de fa 18 mesos de la piscina municipal de Benicarló. 


Així, entre tots els efectes negatius que per a la població de Benicarló ha provocat la gestió que els responsables municipals han fet de la situació de la piscina, no podem oblidar els danys que ha causat en la carrera esportiva de molts nedadors del nostre club. 


Com a mostra del mal que ha causat en l’equip benicarlando, podem recordar que als campionats júnior de fa només 3 anys, a la mateixa piscina d’Elx on ha competit la nostra valenta Henar, el CNB va participar amb 8 nedadors i va obtindre 7 medalles (3 d’or, incloent el títol autonòmic als 4x200 lliures de les nedadores júnior del nostre club, 3 plates i 1 bronze). 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada