27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 26 d’abril del 2021

PROVES D’ACCÉS AUTONÒMIC DE CATEGORIES ALEVÍ I MENORS A VINARÒS 24-25.04.2021


El passat cap de setmana, a la piscina de Vinaròs, varen tindre lloc les anomenades “proves d’accés autonòmic” de les categories aleví i menors. 

Participaren 8 clubs de la província però amb un sistema de fases d’escalfament i competició esglaonades, per les mesures sanitàries front a la COVID, que resultava organitzativament complexe, poc funcional i molt pesat per als esforçats nedadors. 

Caldria replantejar aquest sistema organitzatiu per a futures proves perquè, alguns clubs de lluny de Vinaròs, no pogueren participar amb molts nedadors.


EQUIP FEMENÍ CNB

EQUIP MASCULÍ CNB


El CNB va estar dirigit per Carla Cornelles que només va poder presentar un reduït grup de 4 prebenjamins: Alonso Escuder, Taha Mawad, Christian Castillo i Alejandra Núñez; 2 benjamins: Lott Mawad i Javier Bosqued i 4 alevins: Mateo Grasa, Clara Salvador, Ana Roca i Zoe Ibáñez. 

Els prebenjamins nadaren proves de 25 metres.

Els benjamins ho feren en proves de 50 metres.

Els alevins  ja nadaren diferents proves més llargues: 100 lliures, 100 esquena, 200 estils i 400 lliures.

Tot i les dificultats que tenen per a entrenar per la manca de disponibilitat de la piscina municipal de Benicarló, aquest petit grup de nedadors benicarlandos varen donar mostra d’un gran esperit de lluita i ho donaren tot a la piscina.

 

Cal esmentar que, altres anys, el CNB haguera pogut participar, fàcilment, amb 40-50 nedadors en totes eixes categories que son de les que més han patit la desfeta esportiva provocada pel tancament de la piscina del poble i per la gestió de la situació que han fet, fins ara, els responsables municipals.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada