27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 19 d’abril del 2021

CAMPIONAT AUTONÒMIC DE PROMOCIÓ D’HIVERN DE NATACIÓ ARTÍSTICA A ALACANT 17-18.04.2021

Divendres 16 de abril les nadadores del Club Natació Benicarló es van desplaçar a la ciutat d’Alacant per a participar en el campionat autonòmic de promoció de Natació Artística.

La jove secció d’artística del CNB va participar en la competició de figures en les categories pre-aleví, aleví i infantil. També van participar en la competició de combo, en categoria aleví i infantil.

EQUIP CNB ARTÍSTICA

La competició va finalitzar superant tota expectativa, ja que el combo aleví i infantil van aconseguir un tercer lloc.

NORAY SÁNCHEZ

A nivell individual, cal destacar la medalla de plata de Noray Sanchez Soriano en figures categoria pre-aleví, davant 69 nadadores, així com la sisena posició de Mar Gómez Mata i Sara Sanchez Soriano en categoria aleví i infantil, davant de 40 i 60 nadadores, i 1a i 3a posició del seu any de naixement.

També destacar la bona posició de la resta de nadadores del club: Aitana, Lucia M., Gabriela, Vera, Martina, Lucia S., Elsa, en la competició de figures.

Les nedadores han aconseguit el premi merescut al seu esforç i dedicació, especialment tenint present la delicada situació que travessa el club, al no disposar d’espai d’entrenament i tindre que desplaçar-se a la ciutat veïna d’Alcanar per a entrenar. A més de la distància, tenen moltes dificultats per a poder entrenar en condicions òptimes, degut a la falta d’espai i restriccions d’utilització de música que requereix aquesta nostra disciplina. Esperem que puguen tornar a repetir esta experiència tan gratificant al campionat d’estiu.