27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dilluns, 8 de juliol del 2019

XIV TRAVESSIA ILLA DE TABARCA-SANTA POLA 07.07.2019



Aquest passat diumenge 7 de juliol es va nadar la travessia d‘aigües obertes que uneix l’Illa de Tabarca, amb la localitat alacantina de Santa Pola. Un total de 1500 nadadors prengueren part en la prova per cobrir la distància de 5900 m. que separe l’Illa de Tabarca de Santa Pola. Aquesta travessia és una de les poques proves d’aigües obertes que té sortida des d’una illa fins a la costa.



Enguany, deu nedadors i nedadores del CN Benicarló van poder prendre part en aquesta travessia, Fernando Arnau, Marc Feliu, Eva García, Jaume IbáñezJose Luis Beltran, Marc SánchezJose Manuel Tejedor, Alexandre Lopez Muriel, Silvia Roca i Susana Del Olmo.

La prova començà a les 5.40 del matí amb l’entrega de dorsals al port de Santa Pola i, seguidament, es desplaçaren tots els nadadors a l’Illa de Tabarca amb les “ tabarqueres , els vaixells que fan cada dia el recorregut. La sortida de la travessia es va fer a les 7.30 des de la platja de Tabarca. Les aigües transparents de la Reserva Marina de Tabarca propiciaren gaudir d’uns fons marins únics durant la travessia.


Malgrat les previsions optimistes sobre l’estat de la mar, una forta corrent de sud a nord va fer que la travessia es tornà en una de les més dures dels últims anys, donat que s'havia de nadar contra corrent per tal de seguir el camí de boies col·locat per orientar als nadadors cap a la costa, allargant-se la prova fins a les quatre hores invertides pels últims nadadors.

Susana del Olmo, amb un temps de 2h i 4 min, va ser la primera nadadora del club en completar la prova, quedant la  classificada de la categoria sènior A femenina i la núm. 69 de la classificació absoluta.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada