27 ANYS D'HISTÒRIA

27 ANYS D'HISTÒRIA

dissabte, 20 de juliol del 2019

III VOLTA AL CASTELL DE PENÍSCOLA 20.07.2019

Dissabte 20 de Juliol va tindre lloc la tercera volta al Castell de Peníscola, inclosa al circuit de travessies de la diputació de Castelló i organitzada per Club Natació Benicarló.


Amb un dia preciós i una mar magnífica, per a la pràctica esportiva, prop de 200 nedadors participaren en la prova que, sortint de la platja sud arribava a la platja nord, voltant l’emblemàtic castell, amb un total de 2200 metres.


El CNB va presentar un equip molt nombrós, emportant-se el trofeu pertinent.
Pel CNB competiren 27 nedadors: Maitane Lacalle, Alicia Harris, Carlos Harris, Diego Pérez, Eva García, Pau Herrero, Jordi Curto, Idoia Vinaiza, Susana del Olmo, Borja Sánchez, Silvia Roca, Vicent Prats, Jaime Ibáñez, Marta Valdearcos, Hèctor Castillo, Marc Feliu, José Aran, Elena Lores, Alex López, Alicia Gilabert, Ramsés Gavidia, Jose Luís Alcaraz, Sara Troncho, Jose Luís Beltrán, Fernando Arnau, Jose Manuel Tejedor i Marina Segura.
Els pòdiums absoluts de la travessia foren:


Categoria masculina:
1)   JESÚS BERGUA (RCN DELFÍN) 25:43
2)   ALEJANDRO NÁCHER (VILA-SWIM) 26:38
3)   RAMÓN CALATAYUD (CN FÉNIX MANISES) 27:29



Categoria femenina:
1)   YOLANDA ROIG (CN VILAREAL) 28:41
2)   ANDREA LUCAS (CN GODELLA) 28:41
3)   SUSANA DEL OLMO (CN BENICARLÓ) 28:42
A les diverses categories, destacar, per part del CNB, als nedadors: Elena Lores (tercera, Màster C); Alicia Gilabert (primera, Màster D); Sara Troncho (tercera, infantil); Diego Pérez (segon, infantil); Marta Valdearcos (primera, Sènior); Jordi Curto (segon, sènior); Susana del Olmo, (primera, Màster A); Silvia Roca, (segona Màster A); Idoia Vinaiza (tercera, Màster B). Esmentar també a les menudes, Alicia Harris i Maitane Lacalle, que, tot i ser alevins, han de competir en categoria absoluta per no estar contemplada la categoria aleví a la normativa.
Cal agrair la col·laboració dels voluntaris de l’organització i  piragüistes; del Gurugú-Kayak; dels patrons de les embarcacions de suport; de melons Senar-Caldés; de l’Ajuntament de Peníscola; del Màgic Museum by Yunke; de Agretur; del Gran Hotel Peníscola; de la Diputació de Castelló; del Consorci provincial de bombers i de Intursport.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada